Grupa Rebel Star potpisala ugovor s Dancing Bearom

Grupa Reble Star potpisala je diskografski i nakladnički ugovor s Dancing Bearom. Treći album Rebel Stara očekuje se do kraja rujna 2012., a najavni singl ‘Anđeli’ već do početka srpnja.

Rebel Star (Foto: Tomislav Sporiš)

Sjajan put Rebel Stara započeo je u priznatim bendovim Eva Braun i Popcylce u kojima je djelovao Milan Glavaški. Kada se Glavaški otisnuo u život via Budimpešta – Amerika njegovo glazbeno stvaralaštvo je djelomično stalo. No, zaljubljenik u indie rock, power pop, pop-rock i općenito u vintage zvuk i instrumente šezdesetih i sedamdesetih, nije dugo mirovao te je pokrenuo Rebel Star koji ove godine slavi šest godina postojanja. Kroz godine djelovanja, tijelo benda se mijenjalo, da bi u Tvornici Kulture početkom ovog mjeseca na rođendanu Terapije.net zagrebačkoj publici konačno bila predstavljena posljednja postava ovog iznimno kvalitetnog i posebnog benda. Unatoč izmjenama u postavi, Glavaški je kao Rebel Star do sada uspio snimiti jedan EP, 2 CDa i jedan vinylni singl.

Rebel Star trenutno rade na novom singlu ‘Anđeli’ koji će najaviti izlazak trećeg studijskog albuma; bit će to njihov prvi album objavljen za hrvatskog izdavača.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MyYyU20iTPo[/youtube]

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X