Grupa There. objavila album ‘Dystopian Landscapes’

Instrumentalni post rock bend iz Niša There. vraća se sa novim, drugim po redu, albumom ‘Dystopian Landscapes’.

There. ‘Dystopian Landscapes’

„Dystopian Landscapes” je prvo izdanje benda nakon šest godina i albuma „Chasing the Basics“ i sadrži pet pjesama. Snimljen je krajem 2019. godine u Nišu u Srbiji. Miks i master albuma potpisuje Bogdan Milošević, slika koja se našla na omotu je rad Bratislava Bašića, dok je za dizajn je bio zadužen Nenad Tasić.

“Konačno je naš drugi album „Dystopian Landscapes“ otišao u eter nakon dve i po godine kako smo ga završili. U međuvremenu samo napravili kraću pauzu, a album je dodatno sazreo i na određeni način sam naziv albuma, iako je to dogovoreno još pre snimanja, je dobio drugačiju konotaciju uzevši u obzir svet u kome živimo poslednje skoro tri godine. Sada kada smo se reaktivirali došlo je vreme i da sa našom publikom podelimo ono na čemu se radili prethodnih godina”, poručuju iz grupe There..

Instrumentalni post rock bend There. službeno je osnovan u jesen 2012. godine, iako je neformalno funkcionirao i par godina prije. Godine 2013. There. objavljuje debitantski EP „Session 4“ dok svoj prvi album „Chasing the Basics“ izlazi 2016. godine. U novoj, četveročlanoj, postavi u kojoj stvaraju od 2017. tijekom narednih godina odsvirali su preko 50 nastupa u Srbiji, Bugarskoj, Makedoniji i Mađarskoj od kojih su neki, poput nastupa u Nišu, zatim na Exit festivalu, glavnom gradskom trgu u Skopju i kultnom klubu Szimpla Kert u Budimpešti najviše odjeknuli.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X