Gungula u novoj proljetnoj epizodi Moonlight Sessions

Svoju autorsku pjesmu ‘Formidable Funky Monkey Under my Skirt’ u sklopu Moonlight Sessions serijala izveli su u sastavu – Matilda Fatur (bas gitara), Margareta Sinković (violina), Ivan Lujić (gitara), Laura Tandarić (bubnjevi), Duga Bavoljak (truba) i Sonja Domitrović (saksofon).

Gungula Moonlight Sessions

U novoj proljetnoj epizodi glazbenog serijala Moonlight Sessions predstavlja se mladi jazz/funk bend Gungula, što u slengu znači metež, vreva, strka. Ovaj zanimljivi glazbeni sastav čine dame i gospodin različitih profesija i interesa koji dijele veliku želju za stvaranjem glazbe. Osim korištenja cijelog spektra boja instrumenata (saksofona, trube, preko kontrabasa i bubnjeva sve do gitare i violine) i poigravanja žanrovima, njihov je cilj širiti ljubav i pozitivnu energiju svakom svirkom i koncertom. U posljednjih pet godina svirali su na ulicama Zagreba, Rijeke i Krka, te u sklopu popratnih programa festivala Animafest, Zagreb Film Festival, Motovun u Zagrebu, Lutkokaz, te na Fest jazza Koprivnica, Špancirfestu i dr. Posebno su im drage samostalne gaže i one odsvirane u sastavu Gungula & Friends u Klubu Močvara.

Svoju autorsku pjesmu „Formidable Funky Monkey Under my Skirt“ u sklopu Moonlight Sessions serijala izveli su u sastavu – Matilda Fatur (bas gitara), Margareta Sinković (violina), Ivan Lujić (gitara), Laura Tandarić (bubnjevi), Duga Bavoljak (truba) i Sonja Domitrović (saksofon), a pridružila im se i Moonlight ekipa otpjevavši s njima nekoliko stihova.

Produkciju i ovog puta potpisuju Intek Music (audio) & Beyond Pines Films (video).

Moonlight Sessions je audiovizualni projekt koji predstavlja glazbenike i glazbene sastave putem izvedbi snimljenih uživo na lokaciji blizu Koprivnice. Svaki novi video donosi zanimljivu novu glazbenu suradnju ili novi aranžman već prije objavljenih pjesama, a posebnosti koje karakteriziraju ovaj glazbeni serijal su koncertne izvedbe snimljene na mjesečini izvan gradskih središta što urbanoj kulturi dodaje novu vrijednost, a sve skupa snima se u jednom kadru s putujućom kamerom koja polako otkriva detalje i noćni pogled na grad.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X