Gužva na 1. Sajmu gramofonskih ploča u Osijeku

Prvi organizirani sajam gramofonskih ploča u subotu je u Osijeku izazvao je solidan interes ljubitelja tog glazbenog formata.

1. Sajam gramofonskih ploča u Osijeku (Foto: Saša Knežić / Facebook)

Organiziran u subotu u na trgu kod Eurodoma u Osijeku, od strane udruge Volim gramofonske ploče, 1. Sajam gramofonskih ploča izazvao je neočekivano dobar interes građana.

Bila je riječ o prvom službenom sajmu te vrste u glavnom gradu Slavonije. Sajam se održavao od 9 sati ujutro pa do 3 sata popodne, te se, obzirom na interes brojnih ljubitelja glazbe i kolekcionara, pokazalo da je svakako bio i opravdan, a time da bi mogao biti i učestalije naravi.

“Osijek totalno razvalio! Organizacija fantastična, pristup prostoru odličan, direktno iz auta na štand (tko god je nosio poštenu kutiju ploča zna o čemu pričam, makar su bila organizirana i kolica za prijevoz), široki prostrani stolovi, muzika sjajna, od izbora do glasnoće, taman lijepa pozadinska podloga, a o pizzi da ne pričam!”, jedan je od komentara koji se može naći na Facebooku vezano za jučer održani 1. Sajam gramofonskih ploča u Osijeku.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X