Harry the Kid predstavlja se pjesmom ‘Jedan stih’

‘Jedan stih’ je prva pjesma kojom Harry the Kid najavljuje EP pod nazivom ‘Stvar pravog trenutka’.

Harry the kid

„Jedan stih kao mikrokozmos svih velikih i malih ljubavi, onih trajnih i onih koje su trenutak u vremenu. Svaka ljubav opire se pretakanju u riječi, a njena neizrecivost sakrila se “u toliko riječi koje se ne mogu reći”, metafori svih osoba, mjesta, gradova, uspomena koje trajno čuvamo u srcu“, poručuje Haris Čehić.

Harry the Kid prvi je samostalni projekt Harisa Ćehića, a nastavlja niz bendovskog suživota u grupi Feet (albumi „Falling leaves“, „Šerver v 1.0“ i „Misuse of useless“) i Harry & Fat sons (albumi „Green line-red line“ i „Songs for bad weather“, te singl „LuLu“). Zvjezdanih trenutaka nije bilo, ali ponosno ističe i „manje“ uspjehe kao što su pjesme uvrštene u soundtrack američkog filma „Counterplay“ (premijerno prikazan 2012.godine na američkim festivalima, s pjesmama „The little nothings“ i „Would you mind?“) te prihvaćenost kritike i publike. Nakon singla „Jedan stih“, Harry the Kid krajem godine najavljuje izlazak EP-a „Stvar pravog trenutka“.

Haris Čehić (Foto: promo)

Pjesma je snimljena u ljeto 2021. u studiju Adam tree u Zagrebu. Glazbu i tekst potpisuje Haris Ćehić, a miks i mastering pjesme je napravio Saša Rajković – Zarkoff. Pjesmu prati i video spot u produkciji Limeniks Artworks (Goran Mandić).

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X