Hartera i Karlovačko RockOff: rasprodani rock tulum zapalio Rijeku

Pobjednik prve finalne Karlovačko RockOff večeri grupa Dno.

Kojoti na Hartera i RockOff festivalu u Rijeci (Foto: Hartera & RockOff)
Kojoti na Hartera i RockOff festivalu u Rijeci (Foto: Hartera & RockOff)

U prostoru riječkog Exportdrva u subotu se održao žestoki rock tulum. Ujedinjeno izdanje festivala Hartera i Karlovačko RockOff privuklo je velik broj ljudi, ulaznice preostale nakon odlične pretprodaje proteklih tjedana planule su brzo nakon otvaranja vrata, ostavivši vani dvjestotinjak posjetitelja.

Let 3 na Hartera i RockOff festivalu u Rijeci (Foto: Hartera & RockOff)
Let 3 na Hartera i RockOff festivalu u Rijeci (Foto: Hartera & RockOff)

Kao što je i najavljeno, program su u 20 sati otvorili Let 3 jednosatnim setom u sklopu kojeg su izvodili pjesme sa svoja prva albuma “Two dogs fuckin” i “El Desperado”. Nakon porcije žestokih rifova, na pozornicu su se, jedan po jedan, penjali Karlovačko Rock Off finalisti Dno., Mirna, The Miceks, Manntra i Scarlet Notes, dajući sve od sebe u predstavljanju svog autorskog rada.

Goran Bare i Majkena Hartera i RockOff festivalu u Rijeci (Foto: Hartera & RockOff)
Goran Bare i Majkena Hartera i RockOff festivalu u Rijeci (Foto: Hartera & RockOff)

Stručni žiri, kojeg čine Lada Furlan Zaborac (Bambi Molesters), Damir Martinović Mrle (LET3), Alen Marin (Kojoti), producent Denis Mujadžić Denyken i umjetnički direktor Karlovačko RockOff festivala Hrvoje Horvat, imao je po vlastitom priznanju vrlo težak zadatak odabrati samo jednog pobjednika koji odlazi u superfinale u Zagrebu 3 studenog. Nakon sumiranja svih glasova, kao pobjednik prve, riječke finalne večeri proglašena je grupa Dno.

Dno Goran Bare i Majkena Hartera i RockOff festivalu u Rijeci (Foto: Hartera & RockOff)
Dno Goran Bare i Majkena Hartera i RockOff festivalu u Rijeci (Foto: Hartera & RockOff)

Oko 2.000 ljudi nastavilo se potom zabavljati uz sjajno primljene ‘povratnike’ Kojote te Gorana Bareta i Majke, nakon kojih su večer svojim klasičnim setom zatvorili Let 3. Koliko je primamljivo djelovala ova kombinacija vidjelo se po publici koja je potegla iz Istre, Dalmacije, Zagreba te Slovenije kako bi čula svoje favorite.

Pokazalo se još jednom i kako je publika željna domaćeg rocka, te da i brojni noviji bendovi imaju svoju šansu na glazbenom nebu. Kao što su i sami finalisti istaknuli u izjavama nakon nastupa, ovo im je neovisno o daljnjem plasmanu u natjecanju, bila odlična prilika za predstavljanje uživo i medijsku promociju kakvu bi sami jako teško ostvarili.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X