Hladno pivo – novi sponzorski ugovor i pripreme za Arenu

Gajnički rokeri potpisali su trogodišnji sponzorski ugovor s Laškom pivovarnom i najavili turneju ‘Kud Pivo tud i ja’.

Hladno pivo potpisuje ugovor s Laškom pivovarnom (Foto: RDD)

„Uvijek nam je bio cilj da i publika u manjim gradovima od Zagreba u Hrvatskoj ne budu zakinuti za produkcijske uvjete na našim koncertima, a tako će biti i sada“, izjavio Zoran Subošić – Zoki, gitarist grupe Hladno pivo na konferenciji povodom najave turneje grupe „Kud Pivo tud i ja“ i potpisivanja trogodišnjeg sponzorskog ugovora između Hladnog piva i Pivovarne Laško. Ugovor je naravno potpisan (a gdje drugdje nego) u jednoj zagrebačkoj pivnici.

Članovi najvećeg domaćeg rock benda koji za sebe kažu kako su dogurali do Arene, a krenuli su iz rupe otkrili su kako će na predstojećem zagrebačkom spektaklu,odnosno koncertu u Areni 7. listopada zasvirati na pozornici koja će biti visoka sedam metara uz naravno sve produkcijske uvjete koji bi publici trebali pružiti najbolji mogući koncertni ugođaj, a to je istaknuli su glazbenici „prilično skup pothvat“ za jednu domaću grupu.

Za sada su svi zadovoljni prodajom ulaznica obzirom na recesiju u zemlji. Stoga ako Arenu 7. listopada napuni 18.000 posjetitelja to će svakako biti ne samo veliki dan za Hladno pivo, već i za domaći rock općenito. Izgleda da nije „sve tako sivo“.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X