Hladno pivo – novi sponzorski ugovor i pripreme za Arenu

Gajnički rokeri potpisali su trogodišnji sponzorski ugovor s Laškom pivovarnom i najavili turneju ‘Kud Pivo tud i ja’.

Hladno pivo potpisuje ugovor s Laškom pivovarnom (Foto: RDD)

„Uvijek nam je bio cilj da i publika u manjim gradovima od Zagreba u Hrvatskoj ne budu zakinuti za produkcijske uvjete na našim koncertima, a tako će biti i sada“, izjavio Zoran Subošić – Zoki, gitarist grupe Hladno pivo na konferenciji povodom najave turneje grupe „Kud Pivo tud i ja“ i potpisivanja trogodišnjeg sponzorskog ugovora između Hladnog piva i Pivovarne Laško. Ugovor je naravno potpisan (a gdje drugdje nego) u jednoj zagrebačkoj pivnici.

Članovi najvećeg domaćeg rock benda koji za sebe kažu kako su dogurali do Arene, a krenuli su iz rupe otkrili su kako će na predstojećem zagrebačkom spektaklu,odnosno koncertu u Areni 7. listopada zasvirati na pozornici koja će biti visoka sedam metara uz naravno sve produkcijske uvjete koji bi publici trebali pružiti najbolji mogući koncertni ugođaj, a to je istaknuli su glazbenici „prilično skup pothvat“ za jednu domaću grupu.

Za sada su svi zadovoljni prodajom ulaznica obzirom na recesiju u zemlji. Stoga ako Arenu 7. listopada napuni 18.000 posjetitelja to će svakako biti ne samo veliki dan za Hladno pivo, već i za domaći rock općenito. Izgleda da nije „sve tako sivo“.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X