Hladno pivo objavilo video akustične izvedbe pjesme ‘Vjeruj u mene’ iz Rockmarka

Sredinom siječnja Hladno pivo nastupilo je u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark, u sklopu programa ‘Akustika’. Kratkom svirkom, u akustičnom su izdanju tada izveli nekolicinu pjesama, među kojima se našla i ‘Vjeruj u mene’, predstavljena u novom videu ‘Akustika’ serijala.

  • 21
    Shares
Hladno Pivo – Akustika (Foto: Vilim Hlušička)

Povod nastupa Hladnog piva tog utorka, 16. siječnja 2018., u Rockmarku, bila je jubilarna 200. po redu svirka ‘Akustike’, za koju je pripremljeno “Secret Session” izdanje. Naime, ime izvođača nije bilo poznato do samog početka svirke i tek je dolaskom glazbenih gostiju na pozornicu glazbene knjižare u Berislavićevoj 13 otkriveno o kome je riječ.

“Večeras nas je dopao zadatak da ovdje pokušamo odsvirati nešto akustično, što baš nije naša uža specijalnost” riječi su kojima je Mile Kekin započeo ovo glazbeno druženje, a skupina je pjesmu po pjesmu, kroz priču i kratko akusticiranje okupljenoj publici priuštila poseban akustični koncert, u izdanju u kojem ih rijetko viđamo.

Djelić atmosfere s akusticiranja u Rockmarku zabilježen je u novom videu “Akustika” serijala – snimka live-akustične izvedbe pjesme “Vjeruj u mene”. Video je snimila i montirala Marta Soljačić, dok je za audio zaslužan Antonino Šimić (Greenwood Studio).

Pjesma “Vjeruj u mene” originalno je objavljena 2015. godine, kao treći po redu singl s tada novog studijskog izdanja “Dani zatvorenih vrata”. Osim novih pjesama, Hladno pivo je tada predstavilo i svoj vlastiti label – Gajba Records, putem kojeg su i samostalno objavili izdanje.

Kako je već dobro poznato, Hladno pivo ove godine obilježava 30 godina svog djelovanja i tom prigodom pripremaju seriju posebnih koncerata, među kojima je svakako zamjetna njihova dvodnevna rezidencija u zagrebačkoj Maloj dvorani Doma sportova, gdje će koncerte održati 2. i 3. ožujka.

  • 21
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X