Hrvatski kantautor Ichabod i Australac Christian Nicolescu predstavljaju The Extraordinary Farm Art Ensemble

‘It’ll Always Be The Same’ i ‘White Collar’s Mirage’ prvi su plodovi transkontinentalne suradnje karlovačkog šansonijera Ichaboda i australskog gitarista i producenta Christiana Nicolescua koji od ljeta 2019. godine postoje kao The Extraordinary Farm Art Ensemble.

The Extraordinary Farm Art Ensemble

Oba singla od 22. prosinca objavljena su na svim glazbenim streaming platformama. Radi se o projektu hrvatskog kantautora Ichaboda (Bruno Šlat) i australskog gitarista i producenta Christiana Nicolescua koji su zajedničke interese otkrili u fan grupi benda King Gizzard & The Lizard Wizard, a zatim je Christian u ljeto 2019. proveo dva mjeseca u Hrvatskoj. Iz Australije je donio i svoju opremu za snimanje te je na tom, kako ga nazivaju, glazbenom hodočašću, nastao i album „Texas“ čiji se izlazak očekuje iduće godine.

U međuvremenu, pjesme The Extraordinary Farm Art Ensemblea nerijetko se mogu čuti na live nastupima Ichaboda.

Glazba The Extraordinary Farm Art Ensemblea oslanja se na country rock, a oni je nazivaju cowboy psihodelijom. Uzore vuku od samih začetaka lizerginskog countryja i bendova poput The Byrds i Buffalo Springfield, sve do današnjih vođa tog preporoda kao što su Beachwood Sparks ili Vetiver.

Singlove „It’ll Always Be The Same“ i „White Collar’s Mirage“ od 22. prosinca potražite na svim digitalnim streaming platformama.
Ichabod (Bruno Šlat) mladi je karlovački kantautor koji je u listopadu objavio hvaljeni premijerni album „Volume 1: PsychedelicChansons“, a iza njega su brojni nastupi, od KSET-a do INmusic festivala.

Christian Nicolescu 21-godišnji je australski glazbeniki producent iz Adelaida. Osnivač je i član bendova Paisley Windowpane i The Mors.
TheExtraordinary Farm Art Ensemble pratite na Bandcampu, Facebooku, Instagramu te Deezeru i Google Playu.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X