Hrvatski telekom doveo Deezer streaming servis u Hrvatsku

Korisnici Hrvatskog Telekoma, od danas u sklopu tarifa imaju pristup glazbenom servisu Deezer s 20 milijuna pjesama renomiranih svjetskih i domaćih izvođača.

Deezer

Hrvatski Telekom, pružatelj telekomunikacijskih usluga, sklopio je ugovor s glazbenim servisom Deezer, te  zamjenio je svoje Extra tarife novim, Plan tarifama. Ponuda Plan tako obuhvaća korisničke potrebe za popularnim multimedijalnim sadržajima: glazbom, virtualnim prostorom za pohranu datoteka i TV sadržajem za gledanje u pokretu. U prvom redu tu je  Multimedia paket s uključenim Deezerom –  svjetskim glazbenim servisom putem kojeg je dostupno 20 milijuna pjesama renomiranih svjetskih i domaćih izvođača. Lista albuma, izvođača i singlova neprestano se osvježava. Deezer dodatno omogućava i rad u offline načinu, a uz mobitel može mu se pristupiti i putem prijenosnog i desktop računala, tableta te bežičnim spajanjem s audio uređajem u automobilu.

“HT zna da ljudi žele više od svojih telefona, a ovim partnerstvom Deezer će im s oduševljenjem omogućiti pristup uslugama sa zabavnim sadržajima koje tako jako vole“  izjavio je Szabolcs Horváth, regionalni voditelj u Deezeru za središnju i istočnu Europu. “Deezer se bavi otkrivanjem glazbe. Nastali smo iz ljubavi prema glazbi, a zahvaljujući našem timu čiji je jedini posao pronaći najbolju novu glazbu diljem svijeta, korisnicima HT-a osiguravamo pristup glazbi koju vole bilo gdje da se nalaze, no i isto tako otkrivamo onu glazbu koju nisu ni znali da vole .“

Time je jedan veliki glazbeni streaming servis došao i do hrvatskog tržišta. Više o Plan tarifama saznajte na telekomovim stranicama.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X