Hrvatski telekom doveo Deezer streaming servis u Hrvatsku

Korisnici Hrvatskog Telekoma, od danas u sklopu tarifa imaju pristup glazbenom servisu Deezer s 20 milijuna pjesama renomiranih svjetskih i domaćih izvođača.

Deezer

Hrvatski Telekom, pružatelj telekomunikacijskih usluga, sklopio je ugovor s glazbenim servisom Deezer, te  zamjenio je svoje Extra tarife novim, Plan tarifama. Ponuda Plan tako obuhvaća korisničke potrebe za popularnim multimedijalnim sadržajima: glazbom, virtualnim prostorom za pohranu datoteka i TV sadržajem za gledanje u pokretu. U prvom redu tu je  Multimedia paket s uključenim Deezerom –  svjetskim glazbenim servisom putem kojeg je dostupno 20 milijuna pjesama renomiranih svjetskih i domaćih izvođača. Lista albuma, izvođača i singlova neprestano se osvježava. Deezer dodatno omogućava i rad u offline načinu, a uz mobitel može mu se pristupiti i putem prijenosnog i desktop računala, tableta te bežičnim spajanjem s audio uređajem u automobilu.

“HT zna da ljudi žele više od svojih telefona, a ovim partnerstvom Deezer će im s oduševljenjem omogućiti pristup uslugama sa zabavnim sadržajima koje tako jako vole“  izjavio je Szabolcs Horváth, regionalni voditelj u Deezeru za središnju i istočnu Europu. “Deezer se bavi otkrivanjem glazbe. Nastali smo iz ljubavi prema glazbi, a zahvaljujući našem timu čiji je jedini posao pronaći najbolju novu glazbu diljem svijeta, korisnicima HT-a osiguravamo pristup glazbi koju vole bilo gdje da se nalaze, no i isto tako otkrivamo onu glazbu koju nisu ni znali da vole .“

Time je jedan veliki glazbeni streaming servis došao i do hrvatskog tržišta. Više o Plan tarifama saznajte na telekomovim stranicama.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X