Ida Prester ima novi singl ‘Luda’

Hipnotičkom synth-pop pjesmom ‘Luda’ Ide Prester, nastavlja se drugo poglavlje platforme ‘Femme Nouvelle’, koje su otvorile Nika Turković i Anja Papa iz electro dua pocket palma.

Ida Prester ‘Luda’

“Ovo je pjesma o nedostajanju, iščekivanju i strasti. Cijela godina nam je takva, život je stao, čekamo dobre vijesti. Ljudi – ludite, vičite, grizite, lomite se pa ponovo lijepite… sve je to normalno. Samo se beskrajno, nerazumno i punim srcem zaljubite ove jeseni. I lakše ćemo proći kroz ovu čudnu zimu 2020.”, poručila je ovom prilikom Ida.

Iako bismo mogli reći da je 2020. godina poprilično luda, ona je za Idu vrlo plodonosna. Iza nje su uspješna četiri singla – “Šansa”, “Minuta”, “Dodir” i “Kvar” – od kojih zadnja tri pripadaju ovoj godini. Sve singlove Ida je objavila pod svojom samostalnom diskografskom etiketom, čime Prester odvažno utabava svoj put među neovisnim diskografima.

Pjesmu “Luda” je napisala u suradnji s omiljenim zagrebačkim electro pop dvojcem pocket palma, čija je suradnja počela na remiksu pjesme “Minuta”, a nastavila se na singlu “Dodir”, nastalom tijekom lockdowna.

Singl “Luda” prati video spot, koji su ostvarili stalni Idini suradnici, Vladimir Miladinović Piki (kamera) i Marko Ćerketa (art direkcija).

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X