IDLES podijelili snimku ‘Television’ prije objave live albuma

‘A Beautiful Thing: IDLES Live At Bataclan’ izaći će 6. prosinca, a grupa je dotad objavila još jednu pjesmu snimljenu na tom pariškom koncertu.

IDLES – ‘A Beautiful Thing: IDLES Live at Le Bataclan’

Nakon pjesme “Mother” IDLES su objavili još jedan live singl kao prethodnicu izdanja. Album dolazi nakon nedavne nominacije za nagradu Mercury (i zapaljivu televizijsku izvedbu) za njihov kritički priznati drugi album “Joy as an Act of Resistance” koji se našao u top 5 najprodavanijih na službenoj britanskoj ljestvici i dosad osvojio nagradu Ivor Novello za najbolji album.

U prodaji će se naći i dvostruki LP album u ograničenoj tiraži u nekoliko različitih boja otisnutih vinila i individualnim vizualizacijama na njima, knjižicom koju je dizajnirao Joe u kojoj će se nalaziti fotografije s koncerta i izbor poezije. “A Beautiful Thing: IDLES Live at Le Bataclan” će također biti dostupan za download i na ostalim nosačima zvuka.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X