Ravno do dna – Magazin pop kulture

ISSN 1848-8331

Uredništvo:

Glavni urednik: Zoran Stajčić,

Zamjenik glavnog urednika: Marko Podrug

Autori:

Ivan Laić, Vedran Harča, Željka Novosel, Jelena Svilar, Dijana Ćurković, Ilko Čulić, Zoran Tučkar, Marko Vukušić, Ivan Slijepčević, Marko Baković, Sindy Vuković, Velimir Grgić

Fotografi:

Roberto Pavić, Vedran Metelko, Izidor Tačković, Tomislav Sporiš, Boris Podobnik

Ilustrator:

Danijel Drakulić

Uvjeti korištenja:

Sadržaji objavljeni na portalu ravnododna.com ne smiju se replicirati, distribuirati ili koristiti na bilo koji drugi način u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka uredništva. Portal nije odgovoran za sadržaj komentara objavljenih ispod tekstova s društvene mreže facebook.com, jer iste ne može kontrolirati niti na njih utjecati. Dotična podrubrika u ulozi je javnog medijskog dobra gdje čitatelji slobodno mogu iznositi svoje mišljenje koje ne podliježe uređivačkoj politici ravnododna.com.

Zaštita korisnika:

Korištenjem svih dijelova stranice ravnododna.com prihvaćaju se navedeni opći uvjeti korištenja te se smatra da su korisnici u svakim trenutku upoznati s njima. Za sve nejasnoće slobodno kontaktirati [email protected].

Uvjeti prenošenja članaka i fotografija:

Svi članci objavljeni na portalu ravnododna.com vlasništvo su istog tj. udruge Jedna nova poruka. Prenošenje članaka je ograničeno prema svim ostalim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz autorskih članaka isključivo kao kratku vijest (600 znakova tj. 100 riječi) uz obavezno navođenje izvora, kao i vidljivo postavljenog bold linka na originalni tekst na Ravnododna.com, ako su u pitanju internetski portali i stranice. Za sve ostale oblike prenošenje obavezno kontaktirati uredništvo na mail adresu [email protected]. Svi mediji i pravni subjekti koji se ogluše i prekrše navedena pravila pristaju na isplatu jedinstvene naknade za jednokratno korištenje autorskog materijala preuzetog s portala Ravnododna.com u iznosu od 1.500,00 eura po članku, odnosno 200,00 eura po fotografiji. Portal Ravnododna.com (odnosno udruga Jedna nova poruka) odlučan je u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora, te će prekršitelje tužiti pred sudom u Zagrebu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Odgovori

Your email address will not be published.

*