INmusic festival nudi razne pogodnosti u prijevozu, ali upozorava i na lažne ulaznice u opticaju

Lažne ulaznice su već sada gotovo pa redovna pojava pred održavanje INmusic festivala. Organizator poziva da se ulaznice kupuju na za to ovlaštenim prodajnim mjestima.

INmusic festival (Foto: Julien Duval)
INmusic festival (Foto: Julien Duval)

Za sve posjetitelje INmusica organiziran je besplatan javni gradski prijevoz ZET-ovim tramvajima i autobusima. Pogodnost besplatnog javnog gradskog prijevoza dio je kampanje „Razmisli – kad piješ, ne vozi“. Posjetitelji INmusic festivala su u Zagrebu besplatno mogu voziti u vrijeme održavanja INmusica (20. – 22. 06. 2016.) te uz predočenje festivalske ulaznice ili narukvice (prilikom ulaska u vozilo ili na zahtjev službene osobe).

Zahvaljujući HŽ Putničkom prijevozu posjetitelji INmusica također mogu jeftinije putovati vlakom. Odobrava se 40 posto popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova. Popust se može koristiti od 17. do 24. lipnja 2016. iz svih kolodvora na području Republike Hrvatske i Republike Slovenije do zagrebačkog Glavnog kolodvora i natrag. Povratnu prijevoznu kartu potrebno je na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na festivalskom ili kamperskom informacijskom pultu INmusic festivala. Popust se ne može koristiti na relacijama kraćim od 25 km.

Za vrijeme INmusic festivala (20., 21., i 22. lipnja) Jarunom će prometovati dvije posebne festivalske autobusne linije. Festivalski autobusi Jarunom će prometovati od 18:00 do 02:00 te od 20:00 do 05:00 na relacijama od oba ulaza na Jarunu (Hrgovići i Hrvatskog sokola) do ulaza na INmusic festival. Prijevoz festivalskim autobusom je besplatan. Kako bi se smanjile gužve, te zbog ograničenosti parkirnog prostora, posjetitelji se mole da koriste javni gradski prijevoz i festivalske autobusne linije.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X