INmusic Festival predstavio jake sponzore, ali ne i headlinere

INmusic Festival priredio je danas prvo inicijalno predstavljanje 9. izdanja koje će se održati na Jarunu od 23. do 25. lipnja 2014. godine.

INmusic Festival

Spekulirali smo da bi možda danas na presici predstavljanja 9. INmusic Festivala moglo biti izrečeno ime Pearl Jama, ali nije, no može se reći da se stvar tek počela kotrljati u pozitivnom smjeru. Za početak direkcija INmusic Festivala predvođena Zoranom Marićem predstavila je nove partnere Festivala; Ožujsko pivo i OTP banku. Što se tiče Ožujskog koje je sponzoriralo i prethodna izdanja pomak se dogodio kroz partnerstvo, odnosno Zagrebačka pivovara definitivno ulazi u ozbiljnije ulaganje u 2014. kako Festival ne bi izgubio korak u dovođenju recentnih svjetskih imena u tri predviđena dana lipnja. O jačem i prisnijem angažmanu govorila je menadžerica Ožujskog Vlatka Bartulović.

Ako bi taj pomak trebali čitati između redova INmusic bi znači predstojeće sezone mogao finacijski gledano biti u stanju dovesti veliko ime poput Pearl Jama. Zoran Marić je na pitanje o headlinerima, točnije na to hoće li doći Pearl Jam ili možda Arcade Fire, odgovorio kako ne može izaći s niti jednim imenom dok to ne bude stopostotno potvrđeno, kao što je zaobišao i odgovor pregovara li s menadžmentima spomenutih grupa uz opasku da su u tijeku pregovori s puno njih.

Za olakšano plaćanje i smanjenje redova na pultovima zaduženima za novčane transakcije unutar Festivala pobrinut će se OTP banka tako što će biti uvedeno beskontaktno plaćanje MasterCard PayPass karticama, dakle isti sistem koji su ove godine imali šibenski Terraneo i novosadski Exit festival. „OTP banka će ujedno biti i sponzor World music stagea što će svakako pridonijeti i kvaliteti izvođača koji će nastupati na njemu, što je bio problem prethodne dvije godine“, istaknuo je Marić, kao što je otvorio opciju da bi možda mogao biti otvoren još jedan stage kao što je to bilo u vrijeme prije recesije.

Predstavljen je i poseban INmusic blagdanski paket koji sadržava festivalsku ulaznicu, vaučer OTP banke za ugovaranje festivalske kartice s pologom od 100 kuna, festivalskom majicom i dvije limenke Ožujkog piva zamišljen kao blagdanski poklon u ponudi do zaključno s 31. prosincem ove godine ili do isteka zaliha.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X