Iron Maiden služe pivo u Parlamentu

Metalci Iron Maiden uskoro će početi posluživati vlastito pivo u Donjem domu engleskog Parlamenta.

Iron Maiden pivo (Izvor: Ironmaidenbeer.com)

Pivo – eliksir života mnogima, a ujedno i najdraže piće metalaca, od ovih je dana poseban proizvod legendi Iron Maiden koji su odlučili napraviti svoj vlastiti napitak i nazvati ga, dakako, “Trooper“. Njihov pivski brend krasit će logo nalik onom na sada već 30 godina starom singlu po kojem i nosi ime, a tu će se naći i opaka maskota Eddie.

Pivkan će se naći u ponudi The Strangers’ Bara u Donjem domu parlamenata gdje će ga parlamentarci moći ispijati tijekom pauza od žustrih rasprava. Torijevac Mike Watherly, predstavnik u parlamentu, predložio je ovaj posebni pivski brend, rekavši: “Kao fan Iron Maidena i predstavnik parlamenta, doista je posebna čast imati ovo specijalizirano pivo kao jedno od piva koje ćemo privremeno predstaviti u parlamentu, a pomisao da ću ga i sam probati po prvi put na svoj rođendan dodatni je bonus. Program gostujućih piva odličan je način skretanja pažnje na male i nezavisne vrste piva iz Ujedinjenog Kraljevstva i zato bih potaknuo lokalne pivovare da koje žele predstaviti svoj proizvod da nam se jave.”

Pivo je u lipnju predstavljeno na festivalu Download gdje su Maideni nastupili kao jedni od headlinera.

U opisu stoji da je “Trooper” “pivo intenzivno zlatne boje s tragovima citra hmelja i dominantnih okusa slada, sa suptilnim daškom limuna. Istinska dubina karaktera sa složenim udjelima hmelja kombinirana s hmeljom sorte Goldings, Bobec i Cascade.”
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZJPRQ8IKb20[/youtube]
Iako vjerojatno neće doći s cisternama vlastitoga piva u nađu metropolu, 31. srpnja u zagrebačkoj Areni moći ćete tijekom klasika “The Trooper” ispijati neku od domaćih varijanti tekućega zlata. No zato ga OVDJE možete naručiti putem službene stranice benda.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X