Ivan Čehok: Bajaga će nastupiti na Špancirfestu, Varaždin nije Karlovac

Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok odgovorio je za N1 što misli o eventualnom zabranjivanju Bajaginog koncerta u njegovom gradu.

  • 201
    Shares
Ivan Čehok (Foto: Varazdin.hr/gradonacelnik)

“Ništa posebno. Bajaga je nastupao dva puta u osam godina u Varaždinu. Nismo nikada imali protivljenja tom nastupu, niti negativne reakcije. Vjerojatno je to jeka onoga što se dogodilo u Karlovcu, ali Karlovac nije Varaždin”, izjavio je kratko Ivan Čehok za N1 televiziju.

Inače, Bajaga je do sada dvaput nastupio u Varaždinu. Koncerti su bili dobro posjećeni, a također nije bio zabilježen niti jedan incident.

U trenutku ove objave došla je i službena potvrda direkcije 20. Špancirfesta da o tome da će se Bajagin koncert održati.

“Koncert Bajage i Instruktora će se, kako je planirano i najavljeno, održati na PAN pozornici Špancirfesta kod Staroga grada u petak, 17. kolovoza s početkom u 22 sata. Bajaga i Instruktori su na Špancirfestu svirali već dva puta – 2010. i 2015. godine okupivši tisuće raspjevanih obožavatelja, a jednako veliki odaziv publike očekujemo i na koncertnom otvaranju 20. izdanja najvećeg i najpopularnijeg hrvatskog festivala”, glasi službeno priopćenje Špancirfesta.

Saznajte više:

Nastavlja se šovinističko mahnitanje braniteljskih udruga – na udaru Špancirfest i festival ojkanja

Otkazivanje Bajaginog koncerta u Karlovcu – jahači magle i negativna geografija

  • 201
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X