Ivan Ščapec (Seine): Totalna rasprodaja, prodajem sve svoje stvari u Močvari

Može li se bolje komentirati situacija korona-krize iz usta nekog glazbenika? Ivan Ščapec iz grupe Seine poslao je jasnu poruku uoči zagrebačkog nastupa.

Ivan Ščapec – Seine (Foto: Seine / Facebook)

“U subotu u Močvari prodajemo sve svoje stvari. TOTALNA RASPRODAJA! Sve što ste ikad htjeli kupiti, a bojali ste se pitati
majice diskovi ploče stikeri bedževi, konfekcija 2012.-2020. Sva sredstva idu u fond za izdržavanje nezaposlenih muzičara. Dođite, pitajte, ljudi smo dogovorićemo se, Gig za dva dana, vidimo se ubrzo”, napisao je Ivan Ščapec iz grupe Seine na svom Facebook profilu i dodao fotografiju sličnog “rasprodajnog” karaktera.

Ovo je vrijeme kad je glazbenicima svaka vrsta pomoći itekako dobrodošla, a u ovom slučaju za uzvrat ćete u svojoj kolekciji imati uistinu dva iznimno kvalitetna albuma, ako se odlučite za vinile grupe Seine.

Podsjećamo da je koncert zakazan za subotu na terasi zagrebačke Močvare, a treba još napomenuti da su uslijed apokalipse, Ivanu i Dimitriju otkazane su sve turneje pa dane provode u studiju radeći na trećem albumu najavljenom za kasnu zimu. Ovo će biti njihov prvi koncert u historijskoj 2020., a slušatelji mogu očekivati stare hitove i ne-hitove, znoj i suze, da ne kažemo krv. U svakom slučaju, dečki su se zaželjeli sviranja, a vjeruju da se i vi osjećate jednako.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X