Ivanka Mazurkijević i Mrle snimili spot za pjesmu ‘Nupopo’

Nakon ‘Zadnjih riječi’, prvog singla sa soundtracka dugoočekivanog filma ‘Kauboji’, Ivanka i Mrle predstavljaju ‘Nupopo’, neobičnu pjesmu koja obiluje jakim ritmom te electro i country elementima.

Prizor iz spota 'Nupopo'

Ivanki i Mrletu jaku vokalnu podršku pružili su i članovi HPD Lipa iz Osijeka, amaterskog pjevačkog zbora koji je snimio efektne zborske dionice.

”Spot je totalni freestyle i zezancija jer je takva i pjesma. Stvar je totalno electro country ”šamaranje” koje vas lupa sa svih strana. Jedine scene koje smo zbilja napisali su ove sa članovima Lipe koji su bili iznimno profesionalni i slušali sve naše zahtjeve. Ima tu svega i počašćen sam što mi je Mrle uopće dao šansu da radim spot za stvar koja mi je genijalna i siguran sam da će biti velik hit” rekao je redatelj Danijel Tipura o spotu za koji produkciju potpisuje tvrtka Kabinet, kao i za film “Kauboji”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=15GRNO3sIZk[/youtube]

“Nupopo” znači ”novi pop”, nova vrsta popa. Po meni, to zvuči ovako, a ‘Lipaši’ su bili sjajni u njegovom stvaranju. U ovom slučaju, on je i lijepa riječko-zagrebačko-osječka suradnja. Priča spota i pjesme je ukratko da ništa ne valja i sve treba promijeniti. Ja ubijam sve što nema smisla i rađa se novi smisao – Nupopo! Novi pop koji će promijeniti svijet!”, zaključio je u svom stilu Mrle.

Kao i prethodni spot, ”Nupopo” se sastoji od dva dijela. Dio sa HPD ”Lipa” snimljen je na osječkom aerodromu dok je drugi dio spota snimljen u Zagrebu sa glumcima iz filma.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X