Ivanka Mazurkijević i Mrle snimili spot za pjesmu ‘Nupopo’

Nakon ‘Zadnjih riječi’, prvog singla sa soundtracka dugoočekivanog filma ‘Kauboji’, Ivanka i Mrle predstavljaju ‘Nupopo’, neobičnu pjesmu koja obiluje jakim ritmom te electro i country elementima.

Prizor iz spota 'Nupopo'

Ivanki i Mrletu jaku vokalnu podršku pružili su i članovi HPD Lipa iz Osijeka, amaterskog pjevačkog zbora koji je snimio efektne zborske dionice.

”Spot je totalni freestyle i zezancija jer je takva i pjesma. Stvar je totalno electro country ”šamaranje” koje vas lupa sa svih strana. Jedine scene koje smo zbilja napisali su ove sa članovima Lipe koji su bili iznimno profesionalni i slušali sve naše zahtjeve. Ima tu svega i počašćen sam što mi je Mrle uopće dao šansu da radim spot za stvar koja mi je genijalna i siguran sam da će biti velik hit” rekao je redatelj Danijel Tipura o spotu za koji produkciju potpisuje tvrtka Kabinet, kao i za film “Kauboji”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=15GRNO3sIZk[/youtube]

“Nupopo” znači ”novi pop”, nova vrsta popa. Po meni, to zvuči ovako, a ‘Lipaši’ su bili sjajni u njegovom stvaranju. U ovom slučaju, on je i lijepa riječko-zagrebačko-osječka suradnja. Priča spota i pjesme je ukratko da ništa ne valja i sve treba promijeniti. Ja ubijam sve što nema smisla i rađa se novi smisao – Nupopo! Novi pop koji će promijeniti svijet!”, zaključio je u svom stilu Mrle.

Kao i prethodni spot, ”Nupopo” se sastoji od dva dijela. Dio sa HPD ”Lipa” snimljen je na osječkom aerodromu dok je drugi dio spota snimljen u Zagrebu sa glumcima iz filma.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X