Ivo Horvat kaže da ‘Nema vremena’

Snimanje spota za singl je u tijeku.

Ivo Horvat (foto: Kornelio Mamić)

Ove jeseni nema vremena za postljetnu depresiju ili summertime sadness jer nam dečki iz benda Ivo Horvat predstavljaju novi singl “Nema vremena” čiji taktovi će vas lansirati u neku rasplesaniju orbitu. Pjesmu su napisali Ivan i Ante Vidović, a opisali su nam i o čemu govori: „Govori o osjećaju koji smo svi nekad doživjeli, a to je kad si opijen i uznemiren u isto vrijeme jer ti se netko svidi. Ugodna šiza dok nisi još krenuo ili još ništa konkretno napravio, a znaš da hoćeš.”

Glazba za singl “Nema vremena” je bila rođendanski dar, a nakon toga je i napisan tekst te je odlučeno da se ide u studio: “U pjesmi se može čuti nešto drugačija, više modernija glazbena produkcija nego što smo dosad radili, što ipak predstavlja određenu promjenu u odnosu na prethodne tri pjesme – “Novo lice”, “Zaboravi na sve” i “Sami”” – otkrila su nam braća Vidović.

Iako se novi singl zove “Nema vremena”, što se tiče Ive Horvata, ako se radi o novim glazbenim pothvatima tada će uvijek biti vremena: “U fokusu su nam nove pjesme, nova produkcija, eksperimenti koje dosad nismo probali i sve ćemo to primijeniti na iduće pjesme koje tek dolaze” zaključio je Ante.

Osim eksperimentiranja prilikom stvaranja pjesama, Ivo Horvat je bend koji je poznat po svojim spotovima koji imaju zanimljive priče i protagoniste. Za ovaj spot nam dečki nisu htjeli otkriti što spremaju, samo su se zagonetno nasmijali i obećali da nećemo biti razočarani.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X