[email protected] Medošević & Borgie predstavljaju novi singl ‘Dan i noć’

‘Dan i noć’ drugi je singl s novog albuma ‘Opera u Sydneyu’ kojeg predstavlja riječni rokenrol garage bend [email protected] Medošević & Borgie.

[email protected] Medošević & Borgie (foto: Marko Gracin)

S ovom grunge blues stvari (kako ju je Izet opisao), Izet Medošević i njegova ritam sekcija Borgie (Berislav Pavišić i Kristijan Debeuc DB), nastavljaju prezentirati svoj garage zvuk. Ideja cijelog albuma pa tako i pjesme “Dan i noć” je da se prepozna da se radi o glazbenom trojcu, sa svim prednostima i ograničenjima sviranja u takvoj postavi.

Izet Medošević, riječki glazbenik, multiinstrumentalist i pjesnik, autor je moćnih tekstova koji prodiru u srž nas samih, naše okoline i realnosti, a zaokruženi zvukom pravog rokenola i elementima bluesa, ponekad i psihodeličnih dionica, stvaraju vrlo upečatljive i jedinstvene pjesme.

Dan i noć je masna-hypno-grunge bluesara koja vrišti o tumarujućoj stranputici, a šapće o nježnoj i posvećenoj ljubavi. Lijepa i tužna, valjajuća i plesna, lagana a teška, niti muška niti ženska, i što je najvažnije, cijepljena je od refrena“, objasnio je Izet Medošević.

Zadnje od Vijesti

Gasi se Google Play

Digitalna distribucijska platforma će se početi gasiti u rujnu za neke, a

Umro je Rajko Dujmić

Glazbenik je podlegao teškim ozljedama koje je zadobio u prometnoj nesreći u
Idi na Vrh
X