Izašlo remiksirano izdanje trećeg albuma Brain Holidaysa

Brain Holidays, trenutno najinovativniji i najaktivniji reggae bend u Hrvatskoj, objavio je svoje četvrto izdanje, a radi se o specijalnom izdanju trećeg albuma ‘System Error’.

  • 3
    Shares
Brain Holidays ‘System Error (remix side)’

Remiksirano izdanje albuma „System Error“ uveličali su brojni respektabilni producenti čija imena pale i žare plesnim podijima diljem svijeta. Francuske boje argentinskih korijena brani Krak In Dub svojom verzijom pjesme „Loše vijesti“, dok je „Guide I“ preradio Neil Perch, čovjek koji već trideset godina predvodi britanski kolektiv Zion Train. Aktualni singl „#proljeće“ u drum’n’bass verziju pospremili su Roots In Session Sound, slovenski reggae izvođači koji već godinama predvode reggae scenu u regiji.

Aranžman potpisuju Petar Bajan i Tomislav Bulić, a glazbu Marko Gaćina, Petar Bajan, Tomislav Bulići Igor Matković. Mastering potpisuje Gregor Zemljič Earresistible Mastering.

Izvrsno su se iskazali domaći producenti – Dr.obi, poznatiji kao tonski inženjer u Bamwiseu, Chuiju i Edi Maajci sa svojim pogledom na „Another Day“ i „Overliving“, dok je jedan od najstarijih dub producenata u Hrvatskoj, Jah Billah rastavio na proste faktore „Pleme“ i „Tik Tak“. Iza svoje vizije „Sreće“ stoji Banana Zvuk koji su prije nekoliko dana objavili album „Banana Split“ s brojim vrhunskim reggae imenima.

Vođeni vlastitim stihom „Reggae je ponovno u modi…“, Brain Holidays pozivaju vas da preslušate „System Error“ (remix side) uživate u predstojećim ljetnim danima.

Brain Holidays uživo ove sezone:

15.6. Valpovo, Reunited Festival
22.6. Vintage Industrial Bar, Zagreb (akustik)
23.6. Kutina
14.7. Tolmin, Overjam Reggae Festival
31.8. Požega, Aurea Festival
18.8. Pula
8.9. Pula – Outlook Festival
7.9. Medulin craft beer Festival
28.9. Ljubljana, Channel Zero
29.9. MUF, Sisak

  • 3
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X