Izgubljena pjesma Queena ‘Face It Alone’ dobila i video spot

‘Namjera je bila stvoriti, bez obzira na to kako bi se stihovi mogli interpretirati, optimističan video koji slavi činjenicu da je razdoblje u kojem je ova pjesma snimljena bilo jedno od najplodnijih i najkohezivnijih u povijesti benda.’

Queen ‘Face It Alone’

Tri desetljeća otkako je pjesma nastala za vrijeme snimanja albuma „The Miracle” (1988.), zadivljujući novi video Simona Luptona za „Face It Alone” daje snažnu vizualnu dimenziju velikoj ‘izgubljenoj’ pjesmi grupe Queen.

Od animacija i efekata kaleidoskopa do rekreacije članova benda dok provode vrijeme u voljenom studiju u Montreuxu, zajedno s evokativnim slikama iz video zapisa nastalih u vrijeme „The Miracle” ere, najnoviji video grupe Queen savršena je nadopuna novootkrivenoj baladi koju Roger Taylor naziva arhivskim ‘draguljem’.

Izvorno objavljena 13. listopada, „Face It Alone” prva je u osam godina nova pjesma grupe Queen koja sadrži i vokal Freddieja Mercuryja, čiju interpretaciju Brian May opisuje kao „prekrasnu i dirljivu”. S druge strane, video sjajno sažima svu oštrinu i prkos pjesme u dramatičnom scenariju koji se dotiče tema samoće, hrabrosti i spasiteljske moći prijateljstva.

Pjesma će također biti uključena na najavljenom limitiranom kolekcionarskom izdanju box seta 13. reizdanja studijskog albuma „The Miracle”. Izdanje od osam dijelova može se pohvaliti diskom koji sadrži više od sat vremena prethodno neobjavljenih snimaka, uključujući šest neobjavljenih pjesama. Audio uključuje i iskrene razgovore benda u studiju, dajući tako direktan uvid u kreativni proces četiri člana benda.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X