Izišle prve fotografije Bradleyja Coopera u ulozi Leonarda Bernsteina

Film ‘Maestro’ drugi je redateljski uradak slavnog glumca koji je prethodno režirao ‘A Star Is Born’.

Bradley Cooper kao Leonard Bernstein u filmu “Maestro” (foto: Netflix)

Bradley Cooper se potpuno transformirao u cijenjenog brodvejskog skladatelja Leonarda Bernsteina sudeći prema prvim fotografijama iz Netflixove biografske drame “Maestro”, prvog filma koji je slavni glumac režirao nakon “A Star Is Born”. Na fotografijama iz filma vidimo Coopera s kolegicom Carey Mulligan koja glumi Bernsteinovu suprugu Feliciju Montealegre. Fotografije prikazuju Bernsteina u različitim dobima, s impresivnim make-upom nanesenim na Coopera kao starijeg Bernsteina.

Produkcija “Maestra” počela je ovog mjeseca, a gledatelji ne bi trebali očekivati ​​da će film biti objavljen u kinima i/ili na Netflixu do sljedeće godine. Steven Spielberg je izvorno bio vezan za režiju i angažirao je Coopera da glumi u njoj. Cooper je u to vrijeme završavao “A Star Is Born” i više je bio zainteresiran za pisanje i režiju filmova nego za preuzimanje glumačke uloge za nekog drugog, čak i za Spielberga.

“Rekao sam Spielbergu: ‘Uvijek sam se osjećao kao da bih mogao glumiti dirigenta, ali mogu li istražiti materijal i vidjeti mogu li ga napisati i režirati? Biste li mi dopustili to?” rekao je Cooper. “Steven ima puno interesa – samo će izabrati jednu stvar, a sve ostale stvari će biti na čekanju. Mislim da je znao da neko vrijeme neće snimati taj film. Bio je ljubazan da mi ga preda, a ja sam na njemu radio posljednje četiri i pol godine.”

Cooper je nedavno hvaljen za glavnu ulogu u “Nightmare Alley” Guillerma del Tora, a njegov redateljski debi iz 2018. “A Star Is Born” osvojio je osam nominacija za Oscar, uključujući i onu za najbolji film.

Bradley Cooper i Carey Mulligan u filmu “Maestro” (foto: Netflix)
Bradley Cooper i Carey Mulligan u filmu “Maestro” (foto: Netflix)
Bradley Cooper i Carey Mulligan u filmu “Maestro” (foto: Netflix)

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X