Jack White pustio trailer za novi koncertni dokumentarac, ‘Kneeling At The Anthem DC’

Novi će film isporučiti dobar dio do sada neviđenih snimki i klipova s Whiteovog koncerta u Washingtonu kao i dokumentaciju Jacka Whitea u, čini se, ironičnoj posjeti raznim vošingtonskim monumentima i memorijalima.

  • 24
    Shares
Jack White (izvor: YouTube)

Jack White objavio je trailer za svoj novi koncertni dokumentarac, “Kneeling At The Anthem DC”. Odmah u oči upada jasna titularna aluzija na ovogodišnji NFL skandal oko klečanja Colina Kaepernicka koji je, zbog solidarnosti s institucionalnim tretiranjem crnaca u SAD-u, odbio stajati, kao što je praksa, za vrijeme izvođenja američke nacionalne himne.

Film je režirao Emmett Malloy, isti režiser koji je režirao i koncertni dokumentarac White Stripesa, “Under Great White Northern Light”.

U traileru se vide dijelovi snimki Whiteovog koncerta u dvorani The Anthem, u Washingtonu, a prikazano je i kako je White iznenadio učenike u srednjoj školi Woodrow Wilson. Što se može iščitati iz medijskog priopćenja u sklopu objave trailera, producenti obećavaju do sada neviđene snimke iz bekstejdža, iz Whiteovog života na turneji kao i snimke obilaženja vošingtonskih memorijala u svojstvu turista.

“Jack White – Kneeling At The Anthem DC”, objaviti će Amazon Prime Video i to 21. rujna. White će, preko Amazon Musica, na isti dan objaviti i live EP, sa šest odabranih pjesama koje je izveo tijekom snimanog koncertnog nastupa u The Anthemu.

Popis pjesama s EP-ija “Jack White Kneeling At The Anthem DC”:

“Corporation (live)”

“Over And Over And Over (live)

“Blunderbuss (live)”

“Ice Station Zebra (live)”

“Connected By Love (live)”

“Icky Thump (live)”

  • 24
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh