Jarvis Cocker priprema tiskanje anti-Brexit pamfleta u novom napadu na kontroverzni referendum

Pamflete će objaviti izdavačka kuća Rough Trade Books

  • 4
    Shares
Jarvis Cocker (Foto: Wikipedia)

Ovog mjeseca izaći će, u obliku štampanih pafleta, dva anti-Brexit govora koje je 2017. godine održao Jarvis Cocker, nekadašnji frontmen Pulpa. Serijal će izaći kroz etiketu Rough Trade Books koja je i konstituirana iz sličnog razloga, a to je da društveno-političke i slične angažirane rasprave glazbenih i inih umjetnika pretoči u redovite pamflet-edicije. Transkribirani govori Jarvisa Cockera trebali bi biti objavljeni još ovog mjeseca.

Transkript će se tiskati pod imenom “Good Pop, Bad Pop”, kao jedan tekst. Glazbenik i, trenutačno, radijski voditelj BBC 6 Musica time će se, u sljedećoj ediciji Rough Trade Booksa, pridružiti licima poput Marthe Sprackland, Charlotte Newman, Lukea Wrighta, Mathewa Claytona i Marcela Therouxa koji, također, sudjeluju u novom izdanju.

Podsjećamo, Cocker je, zajedno sa čitavom svitom britanskih umjetnika, prošlog mjeseca potpisao otvoreno pismo kojim se protivi izlasku Velike Britanije iz Europske unije. Potpisnici pisma koje je dostavljeno britanskoj premijerki Theresi May potpisali su, između ostalih, i Damon Albarn, Rita Ora, Ed Sheeran, zajedno sa Sir Bobom Geldofom koji je idejni začetnik incijative.

  • 4
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X