Je Veux najavila fizičko izdanje albuma kojim je osvojila četiri nagrade na Rock&Off-u

Na sinoć održanoj dodjeli glazbene nagrade Rock&Off Je Veux je osvojila čak četiri priznanja i to za najbolji album, pjesmu, Pop&Off i novog izvođača godine.

Je Veux (Foto: Vanja Vučinić)

Do jučer je Je Veux bila u konkurenciji za pet nagrada, što je bio najveći broj nominacija jednog izvođača na ovogodišnjoj dodjeli. Po završetku kući odnosi njih četiri koje su zasluženo uhvatili „I Glow“ kao Album godine, „Lovable“ kao Pjesma te sama Je Veux kao Pop&Off izvođač i Veliki prasak godine.

Unatoč činjenici da je i u nedavno objavljenim godišnjim top listama osvojila vrhove većine njih sinoćna premoćna pobjeda u svim glavnim kategorijama ipak je iznenadila Je Veux: „Iskreno sam iznenađena i sretna. Ovo je godina koju ću stvarno pamtiti i to ne samo po virusu i potresima nego po glazbi koja je ipak pobijedila sve. Čestitam svim nagrađenima i svim nominiranima od srca, a osobito muzičarima nam nije bilo lako i svima nam želim koncerte i publiku. Hvala mojim dečkima Đuri, Igoru, Toniju, hvala svima koji su radili na ovom albumu jer upravo zbog svih njih moja priča zvuči tako kako zvuči. I u najtežim vremenima glazba ipak sjaji. You Glow!“

„I Glow“, Album godine, u digitalnom izdanju je objavljen proteklog 25. studenog, dok će se CD naći u prodaji na Dan žena, 8. ožujka 2021.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X