Jim Jarmusch snima zombi film s Billom Murrayem, Adamom Driverom i Selenom Gomez

Chloë Sevigny i Austin Butler su također uključeni u projekt.

Jim Jarmusch (Foto: Wikipedia)

Bill Murray izjavljuje da se budući film zove “The Dead Don’t Die”, dok Film Stage navodi kako se film snima pod naslovom “Kill The Head”. Murray je također naveo da će se u filmu pojaviti i Daniel Craig i Rosie Perez, a s druge strane Focus Films tvrdi da su u filmu pored Murraya, Drivera, Gomez, Sevigny i Butler još i Tilda Swinton and Steve Buscemi.

Ispravno ste zaključili, još uvijek se ne zna puno o novom filmu Jima Jarmuscha i glasine kolaju sa svih strana, jer je riječ o glumačkim imenima koja su primijećena početkom godine u New Yorku na filmskom setu. Obzirom da je dobro poznata Jarmuscheva filmska estetika, mnogi iščekuju ovaj film u kojem se redatelj poigrao elementima horora.

U prilog tome ide i još jedan opservacija, za šalu uvijek raspoloženog, Billa Murraya koji je scenarij filma nazvao urnebesnim i osvježavajućim, te da mu je izvrsan redateljev smisao za humor.

O premijernom datumu se još uvijek ne može govoriti, no filmski mediji nagađaju kako ne bi bilo iznenađenje da se film prvo prikaže u Cannesu 2019. godine, obzirom da je Jarmusch tamo uvijek rado viđen gost.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X