Johnny Štulić na Youtubeu objavio album ‘Krivo srastanje’

34 godine otkad je objavljeno originalno izdanje za Jugoton, na Youtube profilu Petrović Petar 17. rujna je osvanuo Azrin album ‘Krivo srastanje’.

Azra ‘Krivo srastanje’

Pjesme: “3N”, “Pukovnik i pokojnik”, “Mon ami”, “Bez komentara”, “Ja Tarzan, ti Džejn”, “Krivo srastanje”, “Klinček stoji pod oblokom”, “MSP”, “Duboko u tebi”, “Zvira voda” i “Fleš”- ukratko album “Krivo srastanje” uploadan je na Youtube kanal iza kojeg stoji Branimir Štulić.

Inače riječ je o petom studijskom albumu grupe Azra, koji je snimljen po dolasku bubnjara Borisa Leinera s odsluženja vojnog roka, tijekom listopada i studenog 1983. godine u studiju Cream u Frankfurtu i Ante Sonic Studiju u Arnhemu, a objavljen je 1984. godine za Jugoton. Album ponajviše govori o besperspektivnosti pojedinca i nemoći unutar krivo nasađenog društva, ujedno sve ono što i dalje karakterizira ove prostore i čini “Krivo srastanje” evergrinom koji i dan danas iščitavamo bez problema – kao da je snimljen jučer.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X