Jonathan, NLV i Pridjevi dolaze na Ferragosto Jam

Šest mjeseci uoči velikog, desetog izdanja Ferragosto Jama na Orahovačkom jezeru objavljeni su novi izvođači. Već prije najavljenoj postavi posljednjeg neodržanog dana festivala i Repetitoru, Luce i Sajsi MC na tri pozornice pridružuju se Jonathan, NLV i Pridjevi.

Ferragosto Jam
Ferragosto Jam

Jonathan na deseto izdanje Ferragosta dolazi spreman. Još malo više od tjedan dana dijeli nas od objave drugog studijskog albuma „To Love…“ kojeg su najavili singlovima „Heaven“, „Who Lies To Whom“ i „Allison“, a Riječani će se u Orahovicu vratiti s još više materijala nego što su imali 2015. godine kada su prvi put nastupili na festivalu. Ove godine nastupaju na main stageu.

NLV na Ferragosto dolaze na krilima hvaljenog albuma prvijenca „NLV“ koji je, iako objavljen na samom kraju prošle godine, pronašao svoje mjesto na godišnjim top listama najboljih albuma. Objavljeni singlovi „Bitter“ i „Look Around You“ svakako su jedni od najzanimljivijih na sceni u posljednje vrijeme. Također povratnici na festival, Nikol Ćaćić, Luka Šipetić i Vedran Grubić ove će godine zasigurno imati jedan od zapaženijih nastupa jer će i oni nastupiti na glavnoj pozornici.

Pridjevi nisu samo vrsta riječi, oni su i vrsta glazbe. I to vrlo zanimljive glazbe psihodeličnog predznaka. Oni su opisni – odgovor na pitanje „kakvi su?“ je „odlični“; oni su gradivni – čine ih Ivana Picek, Nina Romić, Erol Zejnilović, Levi Levačić, Andrija Santro i Dino Santaleza; a oni su i posvojni – naši su, nećete vjerovati. Prvi put će se deklinirati na jubilarnom desetom izdanju.

Svake posljednje nedjelje u mjesecu Ferragosto Jam na svojim Facebook stranicama najavljuje tri nova izvođača koji će se pridružiti od 3. do 6. kolovoza već objavljenim imenima. Ove godine na Ferragostu najavljeni su Bajaga i Instruktori, Elemental, SIX PACK, Pips Chips & Videoclips, Mašinko, Bad Copy, Lady Jelena, Lovely Quinces, Miki Solus, Laka, Ognjen Čudnoređe Bašić, Fajrunt, Domagoj Šimek, Beat Busters, Repetitor, Luce, Sajsi MC…

Ulaznice po cijeni od 80 kuna u prodaji su do 6. ožujka i možete ih kupiti putem sustava Entrio. Nakon tog datuma cijena se penje, a bit će objavljena na službenom Facebook eventu festivala.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X