Josh Homme: nasilje, laži i video snimke

Frontmen Queens Of The Stone Age dvaput se ispričavao fotografkinji Chelsea Lauren koju je udario nogom na koncertu u Los Angelesu.

Josh Homme (Foto: Wikipedia)

Josh Homme izgubio je kontrolu u subotu u Los Angelesu na KROQ’s Almost Acoustic Christmas koncertu kad je definitivno pokazao da je osim glazbe na pozornici želio stvarati i probleme. Iz čiste obijesti je tako nogom udario fotografkinju Chelsea Lauren kad je prolazio kraj nje po rubu pozornice tijekom izvođenja pjesme „The Evil Has Landed”, da bi u nastavku koncerta sam sebi do krvi razbio glavu, a sve je kulminiralo verbalnim napadom na publiku koju je nazvao retardiranom, kao i britansku grupu Muse, koje je također svirala te večeri, izgovarajući u mikorfon „Fuck Muse!“.

Unesrećena Chelsea Lauren koja je pretrpjela udarac u glavu nakon što joj je Homme šutnuo aparat u lice, fotografirala je tijekom službenog protokola, tako da nije bila riječ o restriktivnom terminu izvan foto-protokola. Iako je nakon toga nastavila s radom, osjećala je slabost, te joj je pružena medicinska pomoć, da bi potom ostatak noći provela hopitalizirana u Cedars-Sinai medicinskom centru. Lauren je u izjavi za Consequence of sound izjavila kako ne misli podizati tužbu protiv Hommea, ali je rekla kako će ipak cijeli slučaj prijaviti policiji.

Frontmen Queens Of The Stone Age isprva nakon svega nije reagirao, ali ubrzo je ‘promijeno ploču’ kad je čuo da bi mogao imati posla s policijom, te je plasirao dvije isprike.

U prvoj je bilo očigledno da ne govori istinu, jer je izjavio kako je Chelsea Lauren udario slučajno u izvođačkom zanosu i da je te večeri općenito šutirao opremu po podu pozornice kao i rasvjetu (iako ništa od toga nije snimljeno kao udarac nogom koji je zadao fotografkinji), i kako ne bi nikada naudio nekome tko radi svoj posao. Snimka incidenta dakako prikazuje suprotno, jer je Homme već bio skoro prošao kraj Lauren kad je odlučio u posljednjem koraku dok se odmicao zadati udarac.

Klimavi izgovor da je osobu zamijenio za dio opreme, ubrzo je poništen novom konkretnijom isprikom gdje se ispričao za svoje ponašanje počevši od roditelja, prijatelja i svih koji ga poznaju, da bi na kraju i samoj Lauren preko video poruke izjavio kako za njegov čin nema opravdanja i da u potpunosti razumije da ona mora učiniti što god joj savijest nalaže.

Queens Of The Stone Age nastupit će u lipnju iduće godine na zagrebačkom INmusic festivalu.

Isprika Josha Hommea objavljena na Instagramu:

 

1/2

Objavu dijeli QOTSA (@queensofthestoneage)

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X