Justin Vernon, u sklopu projekta s Nationalom, pustio novu pjesmu ‘Agasteen’

Sutra će, 31. kolovoza, biti objavljen i ‘Big Red Machine’, album koji je projekt Vernonove kolaboracije sa Bryceom Dessnerom iz The Nationala.

Justin Vernon (izvor: Wikipedia)

Ploča s Desnnerom nazvana prema imenu kolektiva, Big Red Machine, predstaviti će i značajan niz drugih suradnika poput Richarda Redda Parrya iz Arcade Firea, Phoebe Bridgers, The Stavesa i ostalih.

No, pjesma “Agasteen” dio je posebnog Vernonovog projekta s braćom iz The Nationala i jučer je, 29. kolovoza, objavljena preko Vernonove streaming platforme PEOPLE. Pjesma je snimana u berlinškom Funkhausu – istom mjestu gdje je nedavno održan i PEOPLE-ov posljednji kolaborativni festival.

U objavi na Twitteru, Vernon je napisao: “Komponirao sam ovaj dugačak komad glazbe kako bi me relaksirao”, a zatim je podijelio link sa streaming platforme PEOPLE na kojoj se pjesma nalazi. Poslušajte pjesmu klikom na Twitter link ispod.

Vernon je, inače, platformu PEOPLE lansirao ranije ove godine, i to kao još jedan zajednički projekt s braćom Dessner iz The Nationala, Aaronom i Bryceom.

Bryce je, svojedobno, u intervjuu za Guardian, poručio kako projekt PEOPLE teži tome da “deformalizira neke segmente umjetnosti i strukturu koja se veže uz publikaciju glazbe, da se približi kreativnom procesu i procesu suradnje, i naravno, ljudima.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X