Kandžija otkrio goste na velikom koncertu u Boogaloou

Svega nekoliko dana prije velikog koncerta gdje će promovirati aktualni i za Porina nominiran album ‘Plafon’, Kandžija otkriva goste koji će mu se 6. ožujka pridružiti u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Kandžija

Publiku će prije Kandžijinog nastupa s bendom zagrijati reper Pendrek iz Zagreba, član hip hop kolektiva “40industry” i lokalna legenda osebujnog stila koja uvijek dostavlja vrhunski live nastup uz nevjerojatnu komunikaciju s publikom. Iza sebe ima debitantski album “Hitovi i himne”(2017.), a uskoro mu izlazi novi materijal koji će djelomično biti premijerno predstavljen upravo na Kandžijinoj promociji albuma.
Pendrek – „Cigare“

Kao gost će nastupiti tajanstveni narator stranac iz Zagreba s trenutnom adresom u Irskoj. Motiviran da dokumentira svoj život i iza sebe ostavi nešto što smatra vrijednim, stvara konceptualni album „Dublin“ (2016.) gdje daje kreativan uvid u svakodnevni život hrvatske emigracije. Nasljednik “Matan” (2018.) intenzivan je, uznemirujuć i izuzetno emotivan album, posveta ocu preminulom od raka. Glazbeni kritičari pisali su da ga je „nemoguće slušati bez suza u očima“, baš kao što je stranca nemoguće staviti u žanrovsku ladicu i uopće ga zvati reperom, pjevačem, pjesnikom, već naprosto unikatnim umjetnikom.

Kandžiji će se na pozornici pridružiti Barbara Vlainić i Daria Cossetto na violinama koje sudjeluju i u aktualnom video spotu za Kandžijin singl „Bambus i kavijar“. Za warmup i afterparty zadužen je DJ Fu (Roots in session).

“Ljudi mogu očekivati naš najjači koncert dosad i jedno veliko slavlje! Što se tiče gostiju izabrao sam ljude koji su kvalitetni i zaslužuju pozonost – novi su, svježi i nisu jedni te isti koji se pojavljuju svuda. Puno smo radili na ‘Plafonu’ i svaki naš susret i koncert je proslava, ali ovo će stvarno biti posebno. Dugo se pripremamo i jedva čekamo petak!”, izjavljuje Kandžija.

SATNICA:

21:00h vrata / warm up w. DJ Fu (Roots in session)
22:00h Pendrek
22:45h Kandžija
00:45h after w. DJ Fu (Roots in session)

Album „Plafon“ dostupan je digitalno na Youtubeu i streaming servisimate u fizičkom CD obliku.

ULAZNICE: U pretprodaji po cijeni od 50 kuna u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) te online u sustavu Entrio. Na dan koncerta, za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 70 kuna. Koncert organizira Dostava Zvuka.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X