Karakterno ludi ili jaki? – Springsteen savjetovao mlade glazbenike

Savjeti starog Brucea Springsteena novim generacijama glazbenika mogli su se čuti na njegovom predavanju koje je održano u sklopu SXSW konferencije u Austinu u Teksasu.

Bruce Springsteen (Foto: Danny Clinch)

“Grmite mladi muzičari, grmite” govorio je Bruce Springsteen: “ Otvorite svoje uši i srca. Ne uzimajte sebe preozbiljno i uzimajte sebe ozbiljno kao samu smrt. Ne brinite. Brinite se do kraja. Vjerujte potpuno, ipak sumnjajte. To vas čini budnima i na oprezu. Vjerujte da ste najgora guzica u gradu – bezvrijedni! To vas čini iskrenima. Budite u stanju imati potpuno suprotne ideale koji žive u vašem srcu i u glavi čitavo vrijeme. Ako vas to ne izludi, ojačat će vas.”

Springsteenova svjetska turneja počela je jučer, 18. ožujka u Atlanti (Georgia). Poznati su datumi na američkom i na europskom kontinentu turneje Brucea i do sada najveće, ikad viđene postave E Street Banda. Na stari kontinent turneja slijeće u Sevilli, 13. svibnja te će kružiti Europom do kraja srpnja. Svi datumi su samostalni koncerti osim Danskog, gdje će nastupiti kao headliner Roskilde festivala. Najbliže što će se turneja naći Hrvatskoj biti će 11. lipnja na tršćanskom stadionu Stadio Trieste.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X