Kawasaki 3P će na Valentinovo prodavati album ‘Goli zbog pasa’ i ulaznice za koncert

U subotu 14. veljače u prodaju će biti pušten novi album Kawasaki 3P-a kao i ulaznice za oba najavljena koncerta u Tvornici Kulture.

Kawasaki 3P
Kawasaki 3P

Deveteročlana postava Kawasaki 3P-a ukazat će se u subotu 14. veljače točno u podne u Dancing Bear CD shopu (Gundulićeva 7) kako bi u prodaju pustila svoj novi studijski album “Goli zbog pasa” i ulaznice za koncert 19. veljače u Malom pogonu te za koncert 21. ožujka u Velikom pogonu Tvornice Kulture.

Broj ulaznica za koncert u Malom pogonu 19. veljače ograničen je na 200 komada. Svaki kupac ulaznice na poklon će dobiti i novi album. Cijena ulaznice iznosi 100 kuna.

Cijena ulaznica za koncert u Velikom pogonu Tvornice Kulture iznosit će 60 kn u pretprodaji te 80 kn na dan koncerta. Koncert u Velikom pogonu zakazan je za prvi dan proljeća, 21. ožujka.

200 najzagriženijih fanova zagrebačkih fakina prisustvovat će koncert u Malom pogonu 19.02. na kojem će biti predstavljeno trinaest pjesama s novog izdanja te pokoji hit s prethodna dva albuma! Obzirom na veliko zanimanje za najavljeni limitirani koncert, Kawasaki 3P je otvorio mail [email protected] preko kojega 50 najbržih fanova koji navedu popis svih 13 pjesama s albuma ‘Goli zbog pasa’ te svoje puno ime i prezime ostvaruju pravo na rezervaciju za kupnju dvije ulaznice za koncert u Malom pogonu. Prvih 50 s točnim podacima dobit će povratni mail s informacijom o kupnji ulaznica! Bend obećaje da će biti pošten i da će samo 50 najbržih i najtočnijih ostvariti svoje pravo na kupnju ulaznica.

Izdanje koje će prekinuti dugu ”albumsku” pauzu Kawasaki 3P-a nosi naslov ‘Goli zbog pasa’; pretposljednji studijski album ‘Idu Bugari’ bend je objavio u travnju 2009. godine.

Šest godina bez albuma nije značilo i mirovanje za Kawasaki 3P, svirali su uzduž i popreko Hrvatske i regije, gostovali na festivalima, napravili izmjene u bendu, uspješan album “Idu Bugari” objavili na vinylu (Dancing Bear Records), a tijekom tog su perioda uspjeli iznjedriti i dva singla “Jebotext” te “Loš, zao”, pjesmu koja je u trenutku objave (ljeto 2014. godine) dala naslutiti da se bend ozbiljino latio studijskog posla. Najnoviji singl i video “3Problema” najavio je i konačan izlazak toliko dugo očekivanog albuma.

Materijali koji će svoje mjesto naći na albumu “Goli zbog pasa” snimani su uz produkcijsku podršku Puležana Edija Cukerića (The Bambi Molesters, Goribor, Hladno pivo, My Buddy Moose, Gustafi…) u studijima RSL production u Novom Mestu, Studiju Kramasonic i Dancing Bear studiju u Zagrebu. Sve pjesme odsvirao je bend u cjelosti osim što je pred kraj snimanja Stjepana Jurekovića, koji je zbog privatnih razloga morao napustiti postavu, zamijenio Nikola Babić koji će od sada nadalje igrati ulogu glavnog bubnjara u mjuziklu Kawasaki 3P-a.

“Goli zbog pasa” ukupno nosi trinaest pjesama koje predvodi friško lansiran’ singl ‘3problema’ premijerno izveden na Radiju 101 te prateći video spot čiju režiju potpisuju Mario Borščak i Demirel Pašalić. Sve pjesme s albuma u tančine ilustriraju glazbeni svemir Kawasaki 3P-a koji je satkan od ska, punk i rock melodija, uličnog imidža i duhovitih ljubavno-socijalno-žestokih, a ponekad šarmantno besmislenih tekstova.

Nakon nešto manje od mjesec dana Kawasaki 3P pononvo će se ukazati u Tvornici Kulture, ali ovoga puta u Velikom pogonu na prvi dan proljeća, 21. ožujka. Cijene ulaznica za Veliki pogon iznosit će 60 kn u pretprodaji te 80 kn na dan koncerta.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X