Kawasaki 3p predstavili nježniju verziju svog ultimativnog hita ‘Snifa san glu’

Video snimljen prošle godine u Teatru &td najavljuje izlazak obljetničkog live CD/DVD izdanja ’25 GODINA x Teatar &TD’ povodom čega pozivaju sve fanove, suradnike i predstavnike medija da im se pridruže na promociji u klubu Route 66.

Kawasaki 3p (Foto: promo)

Osam naočitih mladića okupljenih u jedinstvenu grupu Kawasaki 3p koja s punim pravom slovi za jednu od originalnijih pojava na domaćoj glazbenoj sceni izbacili su video, akustičnu verziju hita preuzetog s njihovog debi albuma “Snifa san glu”. Video je snimljen uživo te je predstavio nježniju stranu benda čiji neslužbeni slogan inače slovi ”asfalt-šank-brzina-tribina”, ali tako to valjda ide kad iza sebe imaš 25 godina ”radnog” iskustva.

Radiofoničnija verzija tog ultimativnog underthita, snimljena je prošle godine u Teatru &td gdje su K3p zajedno s brojnim fanovima tijekom dvije vruće, odlične večeri proslavili 25. rođendan.

Godinu kasnije 17. svibnja, dijelovi oba koncerta bit će objavljeni na live DVD/CD izdanju ”25 godina x Teatra &TD”. Koncertno, obljetničko izdanje objavit će Dancing Bear, izdavačka kuća s kojom K3p surađuje od 2003. godine do danas.

Kawasaki 3p (Foto: promo)

Povodom toga, ekipa K3p-a poziva sve svoje fanove, suradnike i kolege iz medija da im se u subotu 18. svibnja točno u podne pridruže na velikoj promociji u klubu Route 66 gdje će se održati mnoge lijepe stvari osim samog druženja:

– promotivna prodaja “25 godina x Teatar &td”
– premijerno gledanje DVDa na velikom LCD panelu
– fotografiranje, potpisivanje i druženje s fanovima
– 19 najbržih kupaca novog izdanja ili dođu s K3p naočalama, ili u njihovoj majici dobit će na dar poklon iznenađenja
– i zadnje, ali nimalo manje bitno, da se zajedno nazdravi uz fino, kratko i žestoko pićence

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X