Kći Chrisa Cornella podijelila neobjavljeni duet s ocem, obradu pjesme ‘Nothing Compares 2 U’

Duo je zajedno snimio obradu pjesme Sinead O’Connor (tj. Princea), ‘Nothing Compares 2 U’.

  • 19
    Shares
Chris Cornell u Lisinskom (Foto: Marko Jadro)

Kći Chrisa Cornella podijelila je dosad neobjavljeni duet sa svojim preminulim ocem kako bi obilježila Dan očeva. Podsjetimo, bivši frontmen Soundgardena i Audioslavea počinio je samoubojstvo prošle godine 17. svibnja. Imao je 52 godine.

Prošle je godine Toni Cornell, njegova kći, također obilježila Dan očeva, otvorenim pismom i pjesmom “Hallelujah” koju je posvetila ocu. Ove godine, Toni je “uploadala” obradu pjesme “Nothing Compares 2 U” koju je otpjevala zajedno s preminulim Cornellom. Poslušajte kako zvuči u videu ispod.

U opisu videa Toni Cornell je dopisala: “Volim te i mnogo mi nedostaješ. Bio si najbolji otac kojeg sam mogla tražiti. Naša je veza bila posebna i uvijek si bio tu za mene. Dao si mi hrabrosti kada ju nisam imala. Vjerovao si u mene kada ja nisam. Nedostaje mi tvoja ljubav svakog dana. Snimanje ove pjesme s tobom bilo je nevjerojatno, posebno iskustvo i voljela bih da ga mogu ponoviti još tisuću puta i znam da bi i ti to volio. Sretan Dan očeva, ništa se ne može usporediti s tobom. Toni.”

 

  • 19
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh