‘Kennedyjevi’ preko noći postali TV hit

Mini serija o najpoznatijoj američkoj političkoj dinastiji donijela je slavu jednoj do sada maloj i uglavnom nepoznatoj televiziji.

The Kennedys (ReelzChannel)

„The Kennedys“ možda nisu dobili puno pozitivnih kritika, ali ova mini serija postavila je rekord u gledanosti i proslavila američki ReelzCannel koji je do sada bio gotovo anoniman. U nedjelju je za vrijeme premijere osmosatne serije o američkoj političkoj dinastiji u kojoj glavne uloge tumače Greg Kinnear, Katie Holmes i Tom Wilkinson pred malim ekranima bilo prikovano 1,9 milijuna gledatelja, odnosno 1,7 kućanstava po mjerenju Niels Co.-a piše Los Angeles Times.

Serija „The Kennedys“ prvotno je trebala biti prikazana na History Channelu, ali je izbačena nakon što su se neki povjesničari i odvjetnici obitelji Kenney žalili na točnost prikazanih podataka. Nakon što se činilo da je serija ukleta i da se nikad neće pojaviti u televizijskom programu, kao interesent se pojavio ReelzChannel, mlada televizijska tvrtka koja je u pet godina postojanja bila specijalizirana za prikazivanje filmova i show emisija posvećenih filmovima, uglavnom recenzentskog karaktera.

„Gledatelji širom Amerike dokazali su da fascinacija prema obitelji Kennedy ne jenjava. Naša želja je u početku bila da jedan dobar TV projekt ne iščezne u arhivama, već da ga se ponudi gledateljima, jer kast za seriju je iznimno kvalitetan, kao i sama priča“, izjavio je Stan E. Hubbard, direktor ReelzChannela, koji s razlogom zadovoljno trlja ruke.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HGf8pWpZ35k[/youtube]

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X