‘Kennedyjevi’ preko noći postali TV hit

Mini serija o najpoznatijoj američkoj političkoj dinastiji donijela je slavu jednoj do sada maloj i uglavnom nepoznatoj televiziji.

The Kennedys (ReelzChannel)

„The Kennedys“ možda nisu dobili puno pozitivnih kritika, ali ova mini serija postavila je rekord u gledanosti i proslavila američki ReelzCannel koji je do sada bio gotovo anoniman. U nedjelju je za vrijeme premijere osmosatne serije o američkoj političkoj dinastiji u kojoj glavne uloge tumače Greg Kinnear, Katie Holmes i Tom Wilkinson pred malim ekranima bilo prikovano 1,9 milijuna gledatelja, odnosno 1,7 kućanstava po mjerenju Niels Co.-a piše Los Angeles Times.

Serija „The Kennedys“ prvotno je trebala biti prikazana na History Channelu, ali je izbačena nakon što su se neki povjesničari i odvjetnici obitelji Kenney žalili na točnost prikazanih podataka. Nakon što se činilo da je serija ukleta i da se nikad neće pojaviti u televizijskom programu, kao interesent se pojavio ReelzChannel, mlada televizijska tvrtka koja je u pet godina postojanja bila specijalizirana za prikazivanje filmova i show emisija posvećenih filmovima, uglavnom recenzentskog karaktera.

„Gledatelji širom Amerike dokazali su da fascinacija prema obitelji Kennedy ne jenjava. Naša želja je u početku bila da jedan dobar TV projekt ne iščezne u arhivama, već da ga se ponudi gledateljima, jer kast za seriju je iznimno kvalitetan, kao i sama priča“, izjavio je Stan E. Hubbard, direktor ReelzChannela, koji s razlogom zadovoljno trlja ruke.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HGf8pWpZ35k[/youtube]

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X