Kensington Lima s novim singlom i spotom ‘Dolly’ najavljuju novi studijski album

Album ‘Southbound’ stiže u listopadu ove godine.

Kensington Lima ‘Dolly’

Kao službena najava novog studijskog albuma, iz glazbene radionice benda Kensington Lima stiže nam melodični novi singl “Dolly” zajedno s pratećim videospotom.

“Dolly je priča o zločestim akordima, susretu s vanzemaljcima i otpusnim pismima. Drugim riječima, svatko će u pjesmi prepoznati neko svoje značenje. Nastala je na jednom neobaveznom jam sessionu, potpuno slučajno i neopterećeno, a na kraju se prometnula u jednu od mojih omiljenih pjesama s nadolazećeg albuma” otkrio je o pjesmi autor i glazbenik Josip Radić, koji stoji i iza glazbenog projekta Valentino Bošković.

Kako je već istaknuto, pjesma “Dolly” predstavlja službeni najavni singl novog studijskog albuma benda Kensington Lima, koji nam stiže u listopadu ove godine, a popraćena je i videospotom za koji je zaslužan dugogodišnji suradnik benda, Dalibor Barić.

Novi singl snimljen je uživo tijekom jednog plodnog sessiona u zadarskom studiju Twenty Twenty, a u njegovom kreiranju sudjelovala je bendovska jezgra – Jere Šešelja na bubnjevima, Davor Capković na gitari i Josip Radić na basu. Svoj doprinos na klavijaturama dao je i svestrani glazbenik Toni Starešinić, a svoj debi u ovoj suradnji imala je i Katarina Radić na pratećim vokalima.

Drugi po redu studijski album benda Kensington Lima nosi naziv “Southbound” i očekuje se tijekom listopada ove godine. Donosi nam ukupno deset pjesama, u čijem stvaranju je uz članove benda sudjelovala i nekolicina glazbenih prijatelja i gostiju. Naslovnicu albuma krasit će fotografija Feđe Klarića nastala na splitskoj Rivi 1981. i oživljena sada, četrdeset godina kasnije.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X