Kina će dopustiti projekciju južnokorejskog filma po prvi put u šest godina

Posljednji film iz Južne Koreje prikazan u kineskim kinima bio je ‘Assassination’ 2015. godine.

‘Oh! My Gran’ (Izvor: CGV Arthouse)

Komedija “Oh! My Gran” (Oh, moja baka) bi trebao doći u kineska kina ovog petka 3. prosinca, postajući prvi južnokorejski film koji će biti prikazan u zemlji u šest godina od filma “Assassination” (Atentat) iz 2015. , u kojem glavne uloge tumače Jun Ji-hyun (Legenda o plavom moru, Jirisan ) i Lee Jung -jae (Squid Game, Kućna pomoćnica).

U “Oh! My Gran”, koji je premijerno prikazan 2020., glumi glumicu Na Moon-hee kao glavnu junakinju koja se u film zove gotovo identične tj. Moon-hee, stariju ženu koja vjeruje da je princeza u animiranoj seriji, ali joj je zapravo dijagnosticirana Alzheimerova bolest i o njoj skrbe sin Du-won i unuka Bo-mi.

Filmski kritičari u Kini optimistični su u pogledu budućnosti korejskih filmova i serija u toj istočnoazijskoj zemlji, opisujući prikazivanje filma “Oh! My Gran” u Kini kao “ledolomac” između dva naroda.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X