Kiper objavio EP ‘Udari jako’

Grupa Kiper Kiper objavila je novi materijal za Božić 2017. Ovim izdanjem prizivaju na duhovnu obnovu i novo povezivanje s nadrealnom realnošću koja nas okružuje i prožima kroz sve sfere našeg bivanja. Stoga su udarili jako objavom EP-a ‘Udari jako’.

KIper ‘Udari jako’

U četiri godine koliko je prošlo od prošlog albuma “Spori i živi”, bend se smanjio iz kvinteta u kvartet, dok je promjena u izričaju usmjerna k robustnijem i abrazivnijem zvuku. Zbog dobivene žestine britka Jagina lirika još više dolazi do izričaja, pogotovo u ovo blagdansko vrijeme, koje kao da je idealno za izbacivanje materijala koje sadrži retke poput “Klekni, šuti i bulji u pod. Moj Bog ima većeg od tvog. ili pak Zašto da više vjeruješ u Boga, kad dopušta da tolika sranja čine. Maskirani u crno rajske zmije. Glasnici lažu u njegovo ime”.

Materijal je snimljen u zagrebačkom Monster studiju, a mastering je povjeren Bradu Boatrightu iz Audiosiegea. Za ovitak je zaslužan vokalist grupe, Misch. Objavljuje Geenger Records. Dostupno je digitalno, bez naknade, putem stranice benda.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X