‘Kirurgija je novi seks’ u uznemirujućem traileru za novi film Davida Cronenberga

‘Crimes of the Future’, Cronenbergov prvi film u osam godina debitirati će u Cannesu prije nego što krene u redovnu kinodistribuciju.

“Crimes of the Future”

Majstor tzv. body horora David Cronenberg vraća se žanru u kojemu je snimio neke od svojih najpoznatijih filmova. “Crimes of the Future” smješten je u budućnost u kojoj mnogi ljudi imaju sindrom ubrzane evolucije, što uzrokuje rast novih tjelesnih organa.

U filmu glumi Viggo Mortensen kao Saul Tenser, avangardni izvođač koji pokazuje svoje organe koji se stalno mijenjaju uz pomoć svoje partnerice Caprice (Léa Seydoux). U međuvremenu, Timlin (Kristen Stewart), istražiteljica iz Nacionalnog registra organa, pokušava istražiti problem, što dovodi do nekih iznimno uznemirujućih trenutaka.

“Operacija je kao seks, zar ne?” Timlin šapće Tensenu. “Je li?” pita on. “Mmm”, kaže ona, “znaš da jest. Kirurgija je novi seks.” Vidjet ćemo i mnoge goleme igle i kirurške rane te čovjeka kojemu su izrasli deseci ušiju i zašivene su mu oči i usta. Divota.

Zločini budućnosti bit će Cronenbergov prvi dugometražni film od “Map to the Stars” iz 2014., a očekuje se njegova premijera na filmskom festivalu u Cannesu u svibnju prije nego što krene u u redovnu kinodistribuciju početkom sljedećeg mjeseca.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X