‘Kod Svemira doma’ – grupa Svemir na neobičan način predstavlja novi album

Zagrebački bend Svemir odlučio je predstaviti novi materijal s dolazećeg, četvrtog albuma, na poseban način: vraćajući pjesme u okruženje u kojem i nastaju, u intimnu i opuštenu atmosferu vlastitog doma.

  • 4
    Shares
Svemir (foto: promo)

Grupa je to učinila na maloj privatnoj svirci u kući jednog od članova, pred publikom prijatelja, u aranžmanima za koje nije potrebno više od malo prostora u dnevnoj sobi i njihovih instrumenata.

Cijeli koncert, odsviran djelomično u sobi a djelomično u vrtu kuće, snimljen je i audio i video, a osjećaj kako je kod Svemira doma moći će se u potpunosti čuti i vidjeti uskoro, a do tada – kako to izgleda kad bend svira u vrtu bez razglasa, a snimatelj radi s miksetom pored sudopera, možete pogledati na njihovom Youtube kanalu. Pjesma koja je ovog puta predstavljena nosi naziv “Ništa”.

Video su snimali Doringo i Marina Uzelac, režija i montaža Marina Uzelac, audio snimanje i mix Dimitrij Petrović (studio Radost).

Sljedeći koncert Svemira biti će 29. studenog u zagrebačkom klubu Sax, i tom će prilikom bend predstaviti i ostatak novog materijala.  Snimanje studijske verzije albuma je također pri kraju i bend najavljuje novi album za početak sljedeće godine.

  • 4
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh