Kojoti imaju novi singl ‘Oprosti što te volim’

Bliži se i velika koncertna promocija Kojota u Tvornici kulture, 25. listopada, kreće snimanje dokumentarnog filma o Kojotima na dan promocije u Tvornici kulture, a danas je objavljen i spot u režiji Radislava Jovanova Gonze.

Kojoti ‘Oprosti što te volim.

Grupa Kojoti predstavlja novi singl i pripadajući video spot za radio edit verziju pjesme “Oprosti što te volim”. Glavne uloge ljubavnog para u spotu dobili su Pia Vrdoljak i Vili Gobac.

“Ta pjesma nam je od početka bila centralna stvar s novog albuma i jako nam je bitna. Tako da smo režiju prepustili najboljem redatelju, a to je oduvijek bio Radislav Jovanov Gonzo”, izjavili su članovi benda o novom singlu i spotu za “Oprosti što te volim”, koji im je ujedno i najdraža pjesma na albumu, ponajviše zbog bolno iskrenog teksta iza kojega stoji autor i gitarist Kojota, Davor Viduka.

“Kako kaže naziv pjesme ovo je samo vizualna asocijacija na puno mladih, pa i starijih parova koji se vole, kako se već vole. Kao da su stalno u tom obostranom začaranom krugu ljubavi, ljubomore, strasti i mržnje. Teško im je bit zajedno, a ne mogu jedan bez drugog”, poručio je redatelj spota, Radislav Jovanov Gonzo, o samom ideji novog video spota.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X