Kojoti imaju novi singl ‘Oprosti što te volim’

Bliži se i velika koncertna promocija Kojota u Tvornici kulture, 25. listopada, kreće snimanje dokumentarnog filma o Kojotima na dan promocije u Tvornici kulture, a danas je objavljen i spot u režiji Radislava Jovanova Gonze.

Kojoti ‘Oprosti što te volim.

Grupa Kojoti predstavlja novi singl i pripadajući video spot za radio edit verziju pjesme “Oprosti što te volim”. Glavne uloge ljubavnog para u spotu dobili su Pia Vrdoljak i Vili Gobac.

“Ta pjesma nam je od početka bila centralna stvar s novog albuma i jako nam je bitna. Tako da smo režiju prepustili najboljem redatelju, a to je oduvijek bio Radislav Jovanov Gonzo”, izjavili su članovi benda o novom singlu i spotu za “Oprosti što te volim”, koji im je ujedno i najdraža pjesma na albumu, ponajviše zbog bolno iskrenog teksta iza kojega stoji autor i gitarist Kojota, Davor Viduka.

“Kako kaže naziv pjesme ovo je samo vizualna asocijacija na puno mladih, pa i starijih parova koji se vole, kako se već vole. Kao da su stalno u tom obostranom začaranom krugu ljubavi, ljubomore, strasti i mržnje. Teško im je bit zajedno, a ne mogu jedan bez drugog”, poručio je redatelj spota, Radislav Jovanov Gonzo, o samom ideji novog video spota.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X