Konstrakta i drugi tjedan za redom na vrhu Billboard Croatia Songsa

Pjesma ‘In Corpore Sano’ koja će predstavljati Srbiju na predstojećem Eurosongu u Torinu i dalje je na čelnoj poziciji ljestvice Croatia Songs na Billboardu.

Konstrakta ‘In Corpore Sano’

Populnost pjesme koja je zapalila regiju ne jenjava ni u Hrvatskoj. Konstrakta tj. Ana Đurić i “In Corpore Sano” drugi uzastopni tjedan drži prvu poziciju Billboardove top liste Croatia Songs u sekciji “Hits Of The World”.

Od hrvatskih izvođača najvišu poziciju i dalje drže Eni Jurišić i Matija Cvek s pjesmom “Trebaš li me” koja je na 4. mjestu, gdje je bila i prošlog tjedna, odmah iza Senidah i njene “Behute”, dok su na drugom mjestu Jala Brat, Devito i Buba Corelli s pjesmom “Roze”.

New entry na najvišoj petoj poziciji je “Dream Stream” koji potpisuje Universal Flow, a riječ je o plesnoj techno temi koja za vrijeme pisanja ovog teksta broji svega 45 pregleda na Youtubeu (podignuta je 10. ožujka), pa je situacija prilično nejasna otkud je to došlo i postalo tako naglo popularno među hrvatskim slušateljima.

Drugi najuspješniji new entry na 8. mjestu ovog tjedna na “Mamba” koju izvodi Grše, a potom i “Crno oko” iza koje stoji Nucci na 9. mjestu na Billboard Croatia Songs. Grše još ima i singl “High Life” za koji se činilo da će prošli tjedan ispasti s liste jer je bio na 24. mjestu, no ovog tjedna se popeo na 18. poziciju, vjerojatno pogonjen uspjehom “Mambe”.

Rekorderi s najviše singlova na listi ovog tjedna su Buba Corelli i Jala Brat, svaki s po tri singla, što zajednička, što samostalna.

Cijelu Billboard Croatia Songs listu pogledajte ovdje.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X