Koprivnička Mycena izdala četvrti album

Album je dosta drugačiji od prethodnika, kao i svaki do sad, ali je snimljen na isti način, tj. svi članovi snimali su odjednom u istoj prostoriji.

Mycena “Chapter IV”

Koprivnička eksperimentalna rock skupina Mycena objavila je svoj četvrti album za Olde Scratch Records. Album je dosta drugačiji od prethodnika, kao i svaki do sad, ali je snimljen na isti način, tj. svi članovi snimali su odjednom u istoj prostoriji. Produkciju i mix je radio Aleksandar Vrhovec koji je ovog puta išao na nešto definiraniji i čišći zvuk.

Album se kao i prethodnici sastoji od tri pjesme ukupnog trajanja oko 40 min, pod nazivom “Dissolution” (part 1,2,3), koje nazivom sugeriraju da je ovo zadnji ovakav album, te dolazi novi period za Mycenu. Album je snimljen još u travnju 2021. ali je tek sad došlo vrijeme za njegov izlazak.

Mycena je instrumentalni kult, derivat raznih koprivničkih glazbenika spremnih na eksperimentalnu improvizaciju. Projekt ima vrlo labavu formu te je stoga i svako njihovo okupljanje jedinstveno glazbeno iskustvo. Na albumu je sudjelovalo pet glazbenika koji iskušavaju granice psihodelije kroz nešto žešći zvuk i glasnoću.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X