Koreless objavio video za pjesmu ‘White Picket Fence’ koji je režirala FKA twigs

Britanski producent Lewis Roberts aka Koreless predstavio je nedavno novi video za singl ‘White Picket Fence’, kojeg je režirala njegova prijateljica i kolaboratorica FKA twigs. FACT Magazine ga je premijerno emitirao, a spot prikazuje Korelessa kako peca kraj Lamborghinija, uz grupu divljih goth rejverica, negdje u engleskom seoskom okruženju.

Koreless ‘White Picket Fence’ (Foto: Roxy Lee)

FKA twigs o snimanju videa kaže: “Lewis nije samo dragi prijatelj nego jedan od mojih najdražih kolaboratora. Njegova sonična paleta je jednako vanzemaljska i kao iz nekog drugog svijeta, koliko i prizemljena, i u meni budi osjećaj povezanosti s prirodom. Za Lewisov video sam htjela to vizualno stvoriti. Misterija se ispreplela s osjećajem poznatosti. ‘White Picket Fence’ vizual je moderna rekonstrukcija bajke koja ne postoji. Svaka osoba predstavlja posebni glazbeni zvuk, a publika je voajer jer je glazba personificirana u mistično iskustvo. Prvi put sam režirala glazbeni video za dragog umjetnika i zahvalna sam Korelessu i Object & Animal na prilici.”

Koreless (Foto: Roxy Lee)

“Twigs i ja smo nedavno proveli puno vremena u studiju, jako ju poštujem kao glazbenicu i vizualnu umjetnicu. Uvijek sam volio vidjeti kako vizualnim uvidima oživljava svoje pjesme, i kad mi je rekla svoju ideju za ‘White Picket Fence’ spot, nisam ni nazmišljao. To je jedna od najdragocjenijih pjesama na albumu, ali vjerovao sam u nju, dao potpunu kontrolu i neizmjerno sam zadovoljan rezultatom”, kazao je ovim ovodom Koreless.

Dugo iščekivani debitantski album “Agor” objavljen je za label Young. Postoji ideja o skrivenim dubinama albuma koji je nastajao više od pet godina, sugerirana njegovim nazivom. Naime, Agor je velška riječ za otvoreno i prikladno je ime za snimku koja postoji na senzornim pragovima, pomaže voditi slušatelja iz jednog carstva u drugo, manje posjećeno. Prostire se kroz različite svjetove plesa, ambijenta i suvremene klasike, a ne zvuči poput primjera bilo kojeg od njih.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X