Krenite na putovanje s Journey Brothers – ‘Journey’ je njihov novi singl

Nakon što su objavili album prvijenac ‘First Aid Kit For Travelers’, Journey Brothers predstavljaju i lyric video za pjesmu s albuma – ‘Journey’.

Journey Brothers (Foto: Benjamin Strike)

Lyric video je osmislio i realizirao Aleksandar Rapaić, a pjesmu potpisuju Tomislav Malagurski i Slaven Špoljarić. Singl je snimljen u MDstudiju u Prečkom pod budnim okom i uhom braće Marija i Zvonimira Domazeta, a glavni i prateći vokali snimljeni su u Studiju Morris od strane Nevena Marinca.

Kao što je već ranije objavljeno, Journey Brothers je novi glazbeni projekt Tomislava Malagurskog i Slavena Špoljarića, koji su već dugi niz godina na sceni te iza sebe imaju brojne glazbene projekte, među kojima je i hvaljeni FOR. Njihov prvi album u novom ruhu “First Aid Kit For Travelers” sadrži 10 pjesama s tekstovima na engleskom jeziku. Glazba je sadržajna i fuzija je raznih glazbenih stilova gdje glavnu riječ drži rock forma kojoj su dodane primjese klasike, jazza i popa. Tekstovi su životne tematike te kroz razne slike i crtice opisuju mentalno, duhovno i fizičko putovanje čovjeka.

“First Aid Kit For Travelers” objavljen je u vlastitom izdanju benda, a može se poslušati na njihovoj Bandcamp stranici.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X