Kristijan Beluhan spreman je za ‘Mali let’

Poslušajte prvi singl s nadolazećeg albuma.

Kristijan Beluhan ‘Mali let’

Kantautor Kristijan Beluhan predstavlja “Mali let”, razigrani prvi singl s nadolazećeg albuma koji će svjetlo dana ugledati ove jeseni.

“Na snimanju novog albuma, kao i uvijek kod mene, igrao sam raznim žanrovima, pa su sve pjesme glazbeno raznolike, ali su tekstovi odraz onoga gdje sam danas. Mali let je pjesma koja u sebi ima taj organski vibe svirke uživo, imaginacijom vodi u neke daleke zemlje, u egzotične krajeve, izvan svakodnevnih problema, govori o ljubavi, radosti života, putovanju i slobodi.”, o pjesmi je ispričao Kristijan.

Pjesmu “Mali let” prati i video spot koji utjelovljuje energiju pjesme i esenciju slobode. U spotu se pojavljuje i poznata glumica i Kristijanova prijateljica Jadranka Đokić: “Spot smo snimali na putu, na aerodromima, u vlakovima, na brodu, na letu za Madrid, u samom gradu, neki su kadrovi snimani u kanjonu rijeke Zrmanje i u mom Novigradu. Spot prati priču dvoje ljudi koji uživaju u životu, u svom odnosu i u putovanju. Moja partnerica u spotu je dramska prvakinja HNK u Zagrebu, Jadranka Đokić, moja draga prijateljica, u svakom smislu posebna i fantastična glumica koju poznajem još iz vremena dok je bila studentica, a koja je danas jedna od najboljih kazališnih i filmskih glumica ovih prostora i šire.

Kristijan Beluhan (Foto: promo)

S Jadrankom dijelim neki poseban senzibilitet i uvijek sam priželjkivao neku zajedničku suradnju. Kako se ona nije dogodila u našoj zajedničkoj kazališnoj kući, ovo je bila prava prigoda da zajedno snimimo jednu lijepu uspomenu s našeg putovanja i prenesemo u spot radost slobode putovanja i radost življenja.”, otkrio je Kristijan.

Spot je režirao Kristijanov prijatelj i stalni suradnik Mario Delić s kojim je snimio spot za pjesmu “Istina” s albuma “Skretanje”, i za pjesmu “Od ljubavi”, koja je objavljena na prvom albumu Mayalesa.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X