Kršćanska grupa Thoma Yorkea proglasila antikristom

Fotografija frontmana Radiheada pojavila se po društvenim mrežama kao upozorenje protiv sotonskog mamca.

Bizarno etiketiranje bizarne kršćanske grupe
Bizarno etiketiranje bizarne kršćanske grupe

Djelo je to bizarne kršćanske skupine New Generation For God koja svoju misiju opisuje kao “povratak nadnaravnih božjih moći na ulice” i “radikalna pomoć i blagoslov nadnaravne ljubavi Isusove svim posrnulima, prostitutkama, alkoholičarima, transvestitima, homoseksualcima i ovisnicima.”
Dušobrižnička je grupa na Twitteru objavila sliku s listom od “8 stvari koje Sotona koristi u porobljavanju i uništenju čovjeka”, a na nju su uključene pornografija, ateizam, vještičarenje i pohlepa. To dušobrižništvo ne bi bilo toliko problematično da se na istoj fotografiji ne nalazi i Thom Yorke, kao paradigmatski primjer grešnika, utjelovljenje vješca.

Ista je Yorkeova fotografija prošla već sito i rešeto, jer je eksploatirana i za rusku reklamu za lijekove, kao i za naslovnicu iranske knjige koja se bavi seksualnim i bračnim problemima.

Čini se da Thoma Yorkea to ne zabrinjava pretjerano i da mirno spava, vjerojatno uz “bedtime mix” kojega je složio za BBC Radio 1. Na njegovoj playlisti pjesama uz koje se najbolje zaspiva nalaze se Laurie Spiegel, Luke Abbott i James Holden, kao i Yorkeova solo verzija Radioheadove pjesme “Bloom”, koju je izveo na dobrotvornom koncertu u Parizu prošle godine.

Radihead je nedavno pozvao fanove na sudjelovanje u sljedećem glazbenom videu, zamolivši ih da im šalju jednominutne clipove.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X